Itt a legújabb IKEA-katalógus! Kattints!

2009. augusztus 19. 12:02

Hatalmas reklámkampánnyal hirdeti az IKEA legújabb katalógusát. A svéd bútoráruház bevett gyakorlata szerint az árak augusztus elsejétől, egy éven át érvényesek.

Többek között a mai Metropol -Magyarország egyik legolvasottabb, ingyenes napilapjának- borítóján és hátlapján is hirdeti legújabb katalógusát az IKEA.

Az idei, 376 oldalas kiadványban megtalálhatóak az IKEA aktuális árai, azonban -bár sokan ezt gondolják- nincs benne minden termék a katalógusban. Mint azt korábban Gerőcs Vendel, az áruházlánc regionális PR menedzsere a Pénzcentrumnak elmondta, az IKEA- áruházak árukészlete közel 9500 cikket tartalmaz, a katalógusban - terjedelmi korlátok miatt- ezek töredékét mutatják csak be.

Kattints ide az aktuális IKEA-katalógusért!

Tavaly több mint 200 millió példányt nyomtattak a vaskos reklámfüzetből, 52 különböző kiadásban, 27 nyelven jelent meg.

Fotó: ikea.hu


A magyar kiadványt is évente postázzák az áruházak környezetében: Budapesten és vonzáskörzetében 1.100.000 példányban terjesztik.

A katalógust teljes mértékben klórmentes papírra nyomtatják, és legalább 10-15%-ban tartalmaz újrahasznosított hulladékot. Nem használnak esőerdőkből származó fát, sem ősfát, és a felhasznált papír kb. 70%-a minősített erdőkből ered

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 24. péntek
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
Kutatók éjszakája
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?