1 °C Budapest

Pikáns IKEA-reklámok: csak felnőtteknek!

2009. augusztus 16. 14:02

"Tidy up!", azaz "Csinálj rendet"- hangzik a szlogen a legviccesebb IKEA-hirdetésekben. Most megmutatjuk a legpikánsabb kisfilmeket.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Gyakran előfordul, hogy a legnagyobb multinacionális cégek is úgynevezett gerillakampányba kezdenek. Ilyenkor találkozhatunk -főleg az interneten- olyan reklámfilmekkel, amelyek könnyen lehet, hogy nem férnének be a klasszikus -főleg televíziós- reklámblokkokba.


Sokszor az sem egyértelmű, ki készítette ezeket a rövidfilmeket, de az biztos, hogy mindenképp szórakoztatóak és izgalmasak.


JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Azt olvasóink értékítéletére bízzuk, hogy eldöntsék, vajon valóban a svéd bútoráruház megrendelésére készültek ezek a filmek, vagy sem, mindenesetre az biztos, hogy valóban pikánsak és szellemesek -ráadásul egyértelműen vásárlásra ösztönöznek.

 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 17. vasárnap
Hedvig
41. hét
Október 17.
Missziók Világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20