18 °C Budapest

Hol vásárolhatok a hétvégén? Ünnepi nyitva tartás

2009. augusztus 19. 15:02

Itt az ünnepi hosszú hétvége: megmutatjuk, hol tudsz vásárolni, mi lesz nyitva. Nem kell megijedned és pánikszerűen vásárolnod...

Az Országos Kereskedelmi Szövetség felmérése szerint az augusztus huszadikával kezdődő négy napos hosszú hétvégén az üzletek nyitva tartása a következő:

Augusztus 20., csütörtök:

Minden üzlet zárva.

Kivételek: benzinkút, virágbolt, édességbolt, vendéglátó-, szórakozóhelyek, non-stop kis üzletek, idegenforgalmi helyek kis üzletei.

Augusztus 21., péntek
:

Általában minden üzlet nyitva (egyes iparcikk-, szolgáltató kis üzletek, amelyek szombaton nem fogadnak vásárlót, ezen a pénteki napon is zárva lehetnek).

Augusztus 22., szombat, augusztus 23., vasárnap:

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Szokásos hét végi nyitva tartás.

Az üzletek, szolgáltatóhelyek kötelesek a vásárlókat tájékoztatni a nyitva tartás bármilyen változásáról.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 19. vasárnap
Vilhelmina
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?