7 °C Budapest

Tesco: két új áruház nyílt pénteken

2009. július 24. 16:32

Két Tesco Express áruházat is nyitottak pénteken a fővárosban: III. kerületben a Madzsar u. 9-11. és a XIX. kerületben az Ady Endre út 42-44. szám alatt. Az új formátumú boltok a hipermarketekkel ellentétben jóval kisebb üzlettérrel, ám válogatott árukínálattal és a megszokott minőségű és árú termékekkel várják a vásárlókat.

Július 24-én, pénteken nyitotta meg legújabb Express üzleteit Budapesten a Tesco. Az új formátumú üzletek a fővárosiak számára igyekeznek megfelelő alternatívát kínálni, az által, hogy a vásárlók lakóhelyéhez minél közelebb - akár a belső kerületekben - kerülnek  kialakításra. Az áruházlánc célja ezzel, hogy a vásárlói számára minél komfortosabb, és egyúttal még személyesebb bevásárlás-élményt nyújtson.

Mindezek mellett természetesen megőrzik az áruházlánc hipermarketjeiben már megszokott kedvező árakat és minőséget. A kisebb alapterületre való tekintettel a Tesco szelektált árukészletet állított össze, hozzávetőlegesen háromezer árucikk közül válogathat kedvére a vásárló. Mindkét üzlet 6.30-tól 22 óráig tart nyitva. Mától nyitási, valamint hétről-hétre változó akciókkal várja a betérőket.

Természetesen a márkás termékekkel közel azonos színvonalat nyújtó, de jóval kedvezőbb árú saját márkás termékekeit is felvonultatják az Express-ek legújabb tagjai.

"Az év második felében újabb tagokkal bővül majd a budapesti Tesco Express-hálózat, melyek révén a kerületek infrastrukturális fejlesztésein túl igyekszünk hozzájárulni a munkahelyteremtéshez is. Célunk, hogy a helyi lakosok és az áruházlánc termékeit kedvelő vásárlóink számára minél kényelmesebb bevásárlás lehetőségét teremtsük meg" -mondta el Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem