3 °C Budapest

Irány az Auchan: nagy nyári akciók

2009. július 21. 16:02

Az Auchan hó végéig érvényes akciós katalógusában sok olcsó terméket találhatunk. Akciós a csirkemáj, a cukor és a sertéscomb is.

Múlt péntektől érvényes az Auchan aktuális katalógusa, és egészen a hónap utolsó napjáig találkozhat a vásárló a benne meghirdetett árakkal a hipermarket-lánc polcain.

A francia tulajdonú áruházlánc katalógusának címlapján hirdeti, hogy 899 forintba kerül a csont nélküli sertéscomb kilója (a lapocka 855 forint). Az 500 grammos csirkemáj 229 forint, míg a 100 grammos szeletelt, vákuumcsomagolt paprikás kolbász mindössze 149 forintba kerül.

Jól látszik, hogy a hipermarketek rástartoltak a befőzési szezonra: az Auchanban 1 kg kristálycukor (Koronás) 205 forintba kerül. Ugyanezt a Tescoban csütörtökig 199 forintos áron vehetik meg a háziasszonyok.

Az 500 grammos Douwe Egberts Omnia őrölt kávé 949 forint, 1 doboz (250 ml) Red Bull energiaital pedig 299 forintba kerül. Az energiaitalra, üdítőkre, sörökre, ásványvizekre is felszámolja az Auchan az 5 forintos környezetvédelmi betétdíjat, így az 1 literes Löwenbrau sör 239 forintos árát is megdobja ez az összeg, nincs ez másként az 55 forintos (1,5 l) Primavera ásványvíz esetében sem.

Nagy kedvencünk, a Vici surimi viszont tényleg rendkívül olcsónak számít. A "rák ízű halrudacska" kiválóan felhasználható salátákhoz, de majonézzel fogyasztva is finom. Ára most 109 forint, ráadásul ezért nem 100, hanem 120 grammot kapunk.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 26. szombat
Virág
47. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?