5 °C Budapest

Electro World és Media Markt: kemény akciók, durvuló verseny

2009. július 10. 11:02

Úgy tűnik, mintha egymás ötleteit használná az Electro World és a Media Markt. A két elektronikai üzletlánc ugyanis egymással versengve kínálja 20 százalékos kedvezménnyel termékeit.

A múlt hétvégén a Media Marktban az elektronikai cikkeket komoly kedvezménnyel lehetett megvásárolni az áruház "áfamentes" napjai keretében.

Az elektronikai termékek fogyasztói árát az áfa-tartalomnak megfelelő összeggel csökkentették. A kedvezmény a háztartási nagygépek, televízió, hifi és házimozi rendszerek, navigáció, digitális fényképezőgép és videokamera, DVD lejátszó és felvevő, valamint az automata presszókávéfőző kategória valamennyi termékére érvényes volt.

Ezen a hétvégén -csütörtöktől vasárnapig- a nagy konkurens (igaz, kevesebb magyarországi üzlettel rendelkező) Electro World jelentkezik nagyon hasonló akcióval. Az üzletlánc 9 magyarországi áruházában kaphatunk az áfa összegével megegyező (azaz 20%-os) kedvezményt bármely kis-és nagyháztartási gép, laptop, asztali számítógép, digitális fényképezőgép, videokamera, navigáció, mobiltelefon és szórakoztatóelektronikai készülék árából.

Ráadásul ha leadod használt géped (mosógép, hűtőszekrény, fagyasztószekrény, mosogatógép, tűzhely, beépíthető tűzhely), az Electro World 50 km-en belül díjtalanul házhoz szállítja új gépedet.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 5. hétfő
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?