Electro World és Media Markt: kemény akciók, durvuló verseny

2009. július 10. 11:02

Úgy tűnik, mintha egymás ötleteit használná az Electro World és a Media Markt. A két elektronikai üzletlánc ugyanis egymással versengve kínálja 20 százalékos kedvezménnyel termékeit.

A múlt hétvégén a Media Marktban az elektronikai cikkeket komoly kedvezménnyel lehetett megvásárolni az áruház "áfamentes" napjai keretében.

Az elektronikai termékek fogyasztói árát az áfa-tartalomnak megfelelő összeggel csökkentették. A kedvezmény a háztartási nagygépek, televízió, hifi és házimozi rendszerek, navigáció, digitális fényképezőgép és videokamera, DVD lejátszó és felvevő, valamint az automata presszókávéfőző kategória valamennyi termékére érvényes volt.

Ezen a hétvégén -csütörtöktől vasárnapig- a nagy konkurens (igaz, kevesebb magyarországi üzlettel rendelkező) Electro World jelentkezik nagyon hasonló akcióval. Az üzletlánc 9 magyarországi áruházában kaphatunk az áfa összegével megegyező (azaz 20%-os) kedvezményt bármely kis-és nagyháztartási gép, laptop, asztali számítógép, digitális fényképezőgép, videokamera, navigáció, mobiltelefon és szórakoztatóelektronikai készülék árából.

Ráadásul ha leadod használt géped (mosógép, hűtőszekrény, fagyasztószekrény, mosogatógép, tűzhely, beépíthető tűzhely), az Electro World 50 km-en belül díjtalanul házhoz szállítja új gépedet.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?