Electro World és Media Markt: kemény akciók, durvuló verseny

2009. július 10. 11:02

Úgy tűnik, mintha egymás ötleteit használná az Electro World és a Media Markt. A két elektronikai üzletlánc ugyanis egymással versengve kínálja 20 százalékos kedvezménnyel termékeit.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A múlt hétvégén a Media Marktban az elektronikai cikkeket komoly kedvezménnyel lehetett megvásárolni az áruház "áfamentes" napjai keretében.

Az elektronikai termékek fogyasztói árát az áfa-tartalomnak megfelelő összeggel csökkentették. A kedvezmény a háztartási nagygépek, televízió, hifi és házimozi rendszerek, navigáció, digitális fényképezőgép és videokamera, DVD lejátszó és felvevő, valamint az automata presszókávéfőző kategória valamennyi termékére érvényes volt.

Ezen a hétvégén -csütörtöktől vasárnapig- a nagy konkurens (igaz, kevesebb magyarországi üzlettel rendelkező) Electro World jelentkezik nagyon hasonló akcióval. Az üzletlánc 9 magyarországi áruházában kaphatunk az áfa összegével megegyező (azaz 20%-os) kedvezményt bármely kis-és nagyháztartási gép, laptop, asztali számítógép, digitális fényképezőgép, videokamera, navigáció, mobiltelefon és szórakoztatóelektronikai készülék árából.

Ráadásul ha leadod használt géped (mosógép, hűtőszekrény, fagyasztószekrény, mosogatógép, tűzhely, beépíthető tűzhely), az Electro World 50 km-en belül díjtalanul házhoz szállítja új gépedet.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 26. kedd
Dömötör
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?