12 °C Budapest

Electro World és Media Markt: kemény akciók, durvuló verseny

2009. július 10. 11:02

Úgy tűnik, mintha egymás ötleteit használná az Electro World és a Media Markt. A két elektronikai üzletlánc ugyanis egymással versengve kínálja 20 százalékos kedvezménnyel termékeit.

A múlt hétvégén a Media Marktban az elektronikai cikkeket komoly kedvezménnyel lehetett megvásárolni az áruház "áfamentes" napjai keretében.

Az elektronikai termékek fogyasztói árát az áfa-tartalomnak megfelelő összeggel csökkentették. A kedvezmény a háztartási nagygépek, televízió, hifi és házimozi rendszerek, navigáció, digitális fényképezőgép és videokamera, DVD lejátszó és felvevő, valamint az automata presszókávéfőző kategória valamennyi termékére érvényes volt.

Ezen a hétvégén -csütörtöktől vasárnapig- a nagy konkurens (igaz, kevesebb magyarországi üzlettel rendelkező) Electro World jelentkezik nagyon hasonló akcióval. Az üzletlánc 9 magyarországi áruházában kaphatunk az áfa összegével megegyező (azaz 20%-os) kedvezményt bármely kis-és nagyháztartási gép, laptop, asztali számítógép, digitális fényképezőgép, videokamera, navigáció, mobiltelefon és szórakoztatóelektronikai készülék árából.

Ráadásul ha leadod használt géped (mosógép, hűtőszekrény, fagyasztószekrény, mosogatógép, tűzhely, beépíthető tűzhely), az Electro World 50 km-en belül díjtalanul házhoz szállítja új gépedet.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 16. kedd
Csongor
16. hét
Április 16.
A hang világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem