Új járatok az easyJet-nél

2009. július 8. 14:32

Az easyJet, Európa egyik vezető diszkont légitársasága bejelentette, hogy új, izraeli útvonallal bővíti hálózatát. Az idén téltől induló járatok heti hat alkalommal közlekednek majd London Luton és Tel-Aviv között.

Az easyJet az első diszkont légitársaság, amely London és Tel-Aviv között indít közvetlen járatokat. Ülőhelyek irányonként elérhetők akár már 71,98 angol fonttól, amely körülbelül mindössze fele a tradicionális légitársaságok által kínált ülőhelyek árainak ugyanezen az útvonalon. Az új járatnak köszönhetően az utasoknak lehetőségük nyílik, hogy egyszerűen, kényelmesen és kedvező áron juthassanak el a történelmi és egyedülálló világvárosba, Tel-Avivba.

Az easyJet tovább erősíti jelenlétét Marokkóban, heti két alkalommal indít járatokat London Gatwick és Agadir között.

Andy Harrison, az easyJet vezérigazgatója elmondta: "Ez egy igazi áttörés! Ez az első alkalom, hogy az Egyesült Királyságból induló utasok választhatnak a magas költségű tradicionális légitársaságok és egy diszkont légitársaság között. Nagy örömünkre szolgál, hogy alacsony áraink és utasbarát szolgáltatásunk egyedi keverékét egy teljesen új piacon próbálhatjuk ki."

Az easyJet ezen két új úticéllal együtt összesen 23 új járattal bővíti hálózatát a következő évben.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?