5 °C Budapest

Új járatok az easyJet-nél

2009. július 8. 14:32

Az easyJet, Európa egyik vezető diszkont légitársasága bejelentette, hogy új, izraeli útvonallal bővíti hálózatát. Az idén téltől induló járatok heti hat alkalommal közlekednek majd London Luton és Tel-Aviv között.

Az easyJet az első diszkont légitársaság, amely London és Tel-Aviv között indít közvetlen járatokat. Ülőhelyek irányonként elérhetők akár már 71,98 angol fonttól, amely körülbelül mindössze fele a tradicionális légitársaságok által kínált ülőhelyek árainak ugyanezen az útvonalon. Az új járatnak köszönhetően az utasoknak lehetőségük nyílik, hogy egyszerűen, kényelmesen és kedvező áron juthassanak el a történelmi és egyedülálló világvárosba, Tel-Avivba.

Az easyJet tovább erősíti jelenlétét Marokkóban, heti két alkalommal indít járatokat London Gatwick és Agadir között.

Andy Harrison, az easyJet vezérigazgatója elmondta: "Ez egy igazi áttörés! Ez az első alkalom, hogy az Egyesült Királyságból induló utasok választhatnak a magas költségű tradicionális légitársaságok és egy diszkont légitársaság között. Nagy örömünkre szolgál, hogy alacsony áraink és utasbarát szolgáltatásunk egyedi keverékét egy teljesen új piacon próbálhatjuk ki."

Az easyJet ezen két új úticéllal együtt összesen 23 új járattal bővíti hálózatát a következő évben.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. november 28. kedd
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm