5 °C Budapest

10 millió forint a világ legdrágább energiaitala: Jacko is ezt itta

2009. június 30. 10:32

Valószínűsíthetően a világ legdrágább energiaitalának birtokosa az, akinek még van egy dobozzal abból az üdítőből, amit kimondottan Michael Jackson HIStory világkörüli turnéjára gyártottak.

A "Mystery" (Rejtély) fantázianevű  ital több szempontból is különleges: például soha nem lehetett kapni az Egyesült Államokban, hanem főleg Nyugat-Európában adtak el belőle, ezerszámra. Maga az üdítő az 1996-ban indult HIStory világkörüli turnéra készült.

A hírek szerint a pop királya nem csak hozzájárult ahhoz, hogy képmásával energiaitalt árusítsanak, hanem még beleszólása is volt abba, hogy milyen is legyen az íze. Az ital kevesebb koffeint tartalmazott, mint manapság az energiaitalok, viszont sokkal gyümölcsösebb, narancsosabb volt az íze, és több vitamin is volt benne.

Fotó: examiner.com


Az interneten állítólag bontatlan dobozokra is lehet licitálni. Habár szavatossága már több mint 10 éve lejárt, Jackson halála miatt mégis horribilis árat kérnek érte: van, aki 50 ezer dollárért, azaz közel 10 millió forintért szeretné eladni.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?