10 millió forint a világ legdrágább energiaitala: Jacko is ezt itta

2009. június 30. 10:32

Valószínűsíthetően a világ legdrágább energiaitalának birtokosa az, akinek még van egy dobozzal abból az üdítőből, amit kimondottan Michael Jackson HIStory világkörüli turnéjára gyártottak.

A "Mystery" (Rejtély) fantázianevű  ital több szempontból is különleges: például soha nem lehetett kapni az Egyesült Államokban, hanem főleg Nyugat-Európában adtak el belőle, ezerszámra. Maga az üdítő az 1996-ban indult HIStory világkörüli turnéra készült.

A hírek szerint a pop királya nem csak hozzájárult ahhoz, hogy képmásával energiaitalt árusítsanak, hanem még beleszólása is volt abba, hogy milyen is legyen az íze. Az ital kevesebb koffeint tartalmazott, mint manapság az energiaitalok, viszont sokkal gyümölcsösebb, narancsosabb volt az íze, és több vitamin is volt benne.

Fotó: examiner.com


Az interneten állítólag bontatlan dobozokra is lehet licitálni. Habár szavatossága már több mint 10 éve lejárt, Jackson halála miatt mégis horribilis árat kérnek érte: van, aki 50 ezer dollárért, azaz közel 10 millió forintért szeretné eladni.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem