10 millió forint a világ legdrágább energiaitala: Jacko is ezt itta

2009. június 30. 10:32

Valószínűsíthetően a világ legdrágább energiaitalának birtokosa az, akinek még van egy dobozzal abból az üdítőből, amit kimondottan Michael Jackson HIStory világkörüli turnéjára gyártottak.

A "Mystery" (Rejtély) fantázianevű  ital több szempontból is különleges: például soha nem lehetett kapni az Egyesült Államokban, hanem főleg Nyugat-Európában adtak el belőle, ezerszámra. Maga az üdítő az 1996-ban indult HIStory világkörüli turnéra készült.

A hírek szerint a pop királya nem csak hozzájárult ahhoz, hogy képmásával energiaitalt árusítsanak, hanem még beleszólása is volt abba, hogy milyen is legyen az íze. Az ital kevesebb koffeint tartalmazott, mint manapság az energiaitalok, viszont sokkal gyümölcsösebb, narancsosabb volt az íze, és több vitamin is volt benne.

Fotó: examiner.com


Az interneten állítólag bontatlan dobozokra is lehet licitálni. Habár szavatossága már több mint 10 éve lejárt, Jackson halála miatt mégis horribilis árat kérnek érte: van, aki 50 ezer dollárért, azaz közel 10 millió forintért szeretné eladni.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 24. péntek
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
Kutatók éjszakája
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?