Mi lenne, ha csak 5 embert hívhatna fel?

Pénzcentrum
2009. június 29. 08:00

Ön kit hívna fel, ha csak 5 emberrel beszélhetne telefonon? Kikkel beszél a legtöbbet mobilon? Látszólag könnyű kérdések, de nem biztos, hogy könnyen megválaszolhatók. Pedig ezeket a kérdéseket érdemes feltenni magunknak. Meglepő lehet, hogy bár sokat mobilozunk, de a legtöbb hívás leginkább néhány hívószámhoz kapcsolódik. Ennek a ténynek pedig az üzleti életben a költségek szempontjából nagy jelentősége van.

Egyre többet telefonálunk a mobilunkon, de ahogy a valós életben is, leginkább néhány emberrel beszélünk legtöbbet. Tegyük fel, a következő 30 napban csak azt az 5 embert hívhatná fel, akikkel amúgy is a legtöbbet beszél mobilon. Kik lennének azok? Egy ilyen kérdésre bizonyára mindannyian könnyen mondanánk 5 nevet, de ha nekiállnánk végigböngészni a híváslistáinkat, hamar kiderülhetne, hogy nem is feltétlen azokkal beszélünk gyakran, akiket említettünk. Az viszont szinte biztos, hogy a hívások zöme néhány emberhez kapcsolható. Kik ők? Vállalkozók esetében ez leginkább azokat a partnereket jelenti, akik a cég vagy az üzlet sikere szempontjából a leginkább meghatározók. Pl. rendszeres beszállítókat vagy megrendelőket, olyan külsős munkatársakat, akik nélkülözhetetlenek a sikeres teljesítésekhez.

Persze a valós életben szerencsére senki nem tiltja meg, hogy csak 5 emberrel mobilozzunk. De akkor miért fontos tudni, kik azok, akiket gyakran hívunk? A T-Mobile-os üzleti előfizetőknek leginkább azért, mert ha tudják, sokat spórolhatnak. Az már szinte természetes, hogy a céges mobilok egymást 0 Ft-os percdíjjal hívhatják. De mi van akkor, ha az, akit hívunk, nem céges mobilt használ? A megoldás a Partnercég opció. A T-Mobile üzleti díjtájékoztatójában meghirdetett díjcsomagjaival ugyanis a Partnercég opcióval a kiválasztott 5 legfontosabb T-Mobile-os hívószámot belföldön éjjel-nappal 8,40 Ft-os - nettó 7 Ft-os - percdíjjal hívhatják. Ráadásul a kedvezményes hívásért semmilyen külön havi díjat nem kell fizetni, a díjcsomag (pl. Etalon, Siker Plusz, Dupla Profit Plusz, Komplett Extra Plusz) havi díja már tartalmazza a lehetőséget. Azaz biztos lehet benne, hogy a legfontosabb üzleti partnereket mindig kedvező percdíjjal éri el és a beszélgetés is nyugodtan hosszabbra nyúlhat. Amennyiben Ön már előfizetett valamelyik, előbb is említett díjcsomagra, akkor a választott hívószámokat egy internetes felületen akár saját maga is beállíthatja, de kérésre a T-Mobile ügyfélszolgálatos munkatársai is segítségére lesznek.

A kérdés már csak az, ki lesz az az 5 üzleti partner, akit olcsóbban hív majd fel?

További információ

(x)

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 6. csütörtök
Brúnó, Renáta
40. hét
Október 6.
A mosoly világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?