11 °C Budapest

Mi lenne, ha csak 5 embert hívhatna fel? (x)

Pénzcentrum
2009. június 29. 08:00

Ön kit hívna fel, ha csak 5 emberrel beszélhetne telefonon? Kikkel beszél a legtöbbet mobilon? Látszólag könnyű kérdések, de nem biztos, hogy könnyen megválaszolhatók. Pedig ezeket a kérdéseket érdemes feltenni magunknak. Meglepő lehet, hogy bár sokat mobilozunk, de a legtöbb hívás leginkább néhány hívószámhoz kapcsolódik. Ennek a ténynek pedig az üzleti életben a költségek szempontjából nagy jelentősége van.

Egyre többet telefonálunk a mobilunkon, de ahogy a valós életben is, leginkább néhány emberrel beszélünk legtöbbet. Tegyük fel, a következő 30 napban csak azt az 5 embert hívhatná fel, akikkel amúgy is a legtöbbet beszél mobilon. Kik lennének azok? Egy ilyen kérdésre bizonyára mindannyian könnyen mondanánk 5 nevet, de ha nekiállnánk végigböngészni a híváslistáinkat, hamar kiderülhetne, hogy nem is feltétlen azokkal beszélünk gyakran, akiket említettünk. Az viszont szinte biztos, hogy a hívások zöme néhány emberhez kapcsolható. Kik ők? Vállalkozók esetében ez leginkább azokat a partnereket jelenti, akik a cég vagy az üzlet sikere szempontjából a leginkább meghatározók. Pl. rendszeres beszállítókat vagy megrendelőket, olyan külsős munkatársakat, akik nélkülözhetetlenek a sikeres teljesítésekhez.

Persze a valós életben szerencsére senki nem tiltja meg, hogy csak 5 emberrel mobilozzunk. De akkor miért fontos tudni, kik azok, akiket gyakran hívunk? A T-Mobile-os üzleti előfizetőknek leginkább azért, mert ha tudják, sokat spórolhatnak. Az már szinte természetes, hogy a céges mobilok egymást 0 Ft-os percdíjjal hívhatják. De mi van akkor, ha az, akit hívunk, nem céges mobilt használ? A megoldás a Partnercég opció. A T-Mobile üzleti díjtájékoztatójában meghirdetett díjcsomagjaival ugyanis a Partnercég opcióval a kiválasztott 5 legfontosabb T-Mobile-os hívószámot belföldön éjjel-nappal 8,40 Ft-os - nettó 7 Ft-os - percdíjjal hívhatják. Ráadásul a kedvezményes hívásért semmilyen külön havi díjat nem kell fizetni, a díjcsomag (pl. Etalon, Siker Plusz, Dupla Profit Plusz, Komplett Extra Plusz) havi díja már tartalmazza a lehetőséget. Azaz biztos lehet benne, hogy a legfontosabb üzleti partnereket mindig kedvező percdíjjal éri el és a beszélgetés is nyugodtan hosszabbra nyúlhat. Amennyiben Ön már előfizetett valamelyik, előbb is említett díjcsomagra, akkor a választott hívószámokat egy internetes felületen akár saját maga is beállíthatja, de kérésre a T-Mobile ügyfélszolgálatos munkatársai is segítségére lesznek.

A kérdés már csak az, ki lesz az az 5 üzleti partner, akit olcsóbban hív majd fel?

További információ

(x)

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem