Fizet a Wizz Air, ha találsz nála olcsóbbat

2009. június 15. 16:58

A Wizz Air olyannyira biztos abban, hogy a legalacsonyabb árakat kínálja az utazni vágyóknak, hogy hajlandó fizetni is, ha valaki egy konkurens cég hasonló időpontban induló járatára olcsóbb jegyet talál.

A gazdasági recesszió ellenére mintegy 30 százalékkal nőtt a Wizz Air forgalma az év első öt hónapjában. A régió piacvezető diszkont légitársasága 2,8 millió utast szállított január elseje és május 31 között, az egy évvel korábbi 2,15 millióval szemben.

A látványos növekedés azt jelzi, hogy a gazdasági válság nyomán az utasoknak a korábbinál is fontosabb szempont az ár, így tovább nőtt a költséghatékony diszkont légitársaságok vonzereje. A vállalatok között is egyre több választja munkatársai utaztatására a modern flották kényelmét alacsony áron kínáló diszkont járatokat.

A Wizz Air a megnövekedett forgalomra, és az utasok igényeire tekintettel a nyári akciók idejére nem emelte múlt évi árait, továbbá új árgarancia-szolgáltatást vezetett be. Ennek lényege, hogy amennyiben utasunk egy hasonló időben közlekedő konkurens légitársaságnál olcsóbb jegyárat talán, a Wizz Air az árkülönbség dupláját téríti meg. (Az akció részleteiről itt olvashat.)

A Wizz Air az idén új járatokat indított Madridba, Nápolyba és újraindította a nyári "slágerjáratait" is: Ferihegyről Burgaszba, Korfura, Krétára, Rodoszra és Palma de Mallorcára is közlekednek a repülőgépek.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 4. vasárnap
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
December 4.
Advent (2.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 3. 19:16