28 °C Budapest

Egy belépő, 9 napra, 100 strandra!

2009. június 4. 11:02

Június 27. és július 5. között kerül megrendezésre a Strandra Magyar! magyarországi Strandfesztivál a Magyar Turizmus Zrt. együttműködésében.

A Fesztivál kivételes strandolási lehetőséget nyújt a fürdőzni vágyóknak: egyszeri kedvezményes belépő megvásárlásával 9 napon át országszerte közel 100 strandra, aquaparkba, termál- és gyógyfürdőbe, uszodába biztosít belépést!

Az esemény - amely jól illeszkedik a Kulturális Turizmus Éve "Itthon láss csodát!" belföldi szlogenjéhez - célja, hogy a hazai utazóközönség jobban ismerje meg és próbálja ki a hazai termál- és gyógyfürdőket, és fedezze fel újra a belföldi vízpartokat, fürdőhelyeket. A 9 napra szóló belépő rossz idő esetén sem vész kárba, mert a programhoz fedett uszodák és fürdők is csatlakoznak, továbbá a Strandra Magyar! karszalaggal rendelkezők a legtöbb strandra sorban állás nélkül is bejuthatnak.

A strandokkal, fürdőkkel egy településen működő szállodák közül is többen vállalták, hogy az akció keretében kedvezményes szálláslehetőséget kínálnak a résztvevőknek, elősegítve a nyaralással kapcsolatos választási döntéseket.

További információk, valamint a csatlakozó strandok és szállodák részletes ajánlatai a program weboldalán, valamint a jeggyel rendelkezőknek az első belépéskor átadásra kerülő programfüzetben érhetők el.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?