Rémálom az IKEA-ban: egy csecsemő is beszorult a liftbe

2009. június 2. 19:02

Ha valaki beszorul egy liftbe, általában talál egy "pánikgombot", amelynek megnyomásával segítséget hívhat. A Southampton-i IKEA áruházban azonban ez nem ilyen egyszerű.

Néhány napja ugyanis a 45 éves John Bullas, felesége Helen és 22 hónapos fiuk is beszorult az angliai áruház liftjébe. A megijedt vásárlók természetesen azonnal nyomták a vészjelzést, de semmilyen reakció nem érkezett.

15 perc után kétségbeesetten dörömbölni kezdtek a felvonó ajtaján, hiába: a zsúfolt áruházban senki sem hallotta meg őket.

Ekkor -mintegy mentőötletként- mobiltelefonjukról felhívták az IKEA központi vonalát. Jó pár percig eltartott, mire sikerült a -sok IKEA- vásárló által jól ismert- automata menürendszeren végigverekedniük magukat, és tudtak beszélni egy ügyintézővel. Első mondatuk így hangzott: "Jó napot, beszorultunk a liftbe, esetleg megmentenének?"

Pár perc múlva mindenki épségben szállt ki a felvonóból. Az IKEA azzal védekezett, hogy valószínűleg nem nyomták elég hosszú ideig a vészjelző gombot -így a személyzet nem hallhatta a jelzést.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 23. vasárnap
Zoltán
25. hét
Június 23.
Szentivánéj
Június 23.
Olimpiai világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem