28 °C Budapest

Állatkínzó IKEA- vásárló: 40 percig volt a kutya a forró kocsiban

2009. május 10. 08:02

Háromnegyed óráig hagyta autójában kutyusát az a nő, aki a nagy akciókat kínáló IKEA- áruház nyitására várt az amerikai Tampa Bay-en. A tűző napon álló, felforrósodott kocsiból a rendőrök szabadították ki az állatot.

A 19 éves Amy Chantarak szerda koradélután a Tampa Bay-i IKEA megnyitójára érkezett. Az áruház nyitásakor óriási kedvezményeket kínált a vevőknek.

A fiatal nő mit sem törődve a tűző napsütéssel, kutyusát, Mr. Snuggles-t otthagyta a bezárt autóban, és még egy kis vizet sem hagyott neki. A szerencsétlen állat majd' 40 percig volt bezárva a teljesen átforrósodott autóba.


Mr. Snuggles(Fotó: tbo.com)


A kinti hőmérséklet 32 fok volt, de a tűző napon átmelegedett fekete Mazda belsejében az 50 fokot is megközelítette.

Egy arra járó rendőrtiszt vette észre a szenvedő állatot: gumibotja segítségével sikerült kinyitnia a jármű ajtaját, így tudta kiszedni onnan Mr. Snuggles-t. Az állatot rendőrautójához vitte, ahol a klímberendezés segítségével friss, hideg levegőt kapott, ezután egy közeli állatkórházba szállították.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az állat tulajdonosát letartóztatták, de másnap, óvadék ellenében szabadlábra engedték. Mint kiderült, a fiatal nőnek nem ez volt az első ilyen esete: 2007 decemberében egész éjszakára az autójában hagyott egy -másik- ebet, mert a házában levő barátai közül valaki allergiás volt a kutyaszőrre.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 27. hétfő
Hella
22. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem