10 °C Budapest

Szexbotrány a királyi palotában: a kamerák is előkerültek

2009. május 1. 08:02

Egy meglehetősen ittas pár nemi életet él a Windsori Királyi Kastély falainál. Japán turisták lelkesen filmezték az esetet, de az őröknek 20 perc kellet, míg sikerült véget vetni a kínos incidensnek.

II. Erzsébet brit uralkodó a napokban épp a Windsori kastélyban tartózkodott, amikor egy párocska fényes nappal szeretkezni kezdett az épület kerítésénél. A hírek szerint a fiatalok meglehetősen ittasak voltak.

A párt perceken belül turisták csoportja vette körül, köztük többen fotóztak és videóztak. Még -mint a filmekben- egy japán csoport is megjelent- az elmaradhatatlan kamerákkal együtt. A látványt nem csak a környékbeli luxusszállodák lakói csodálták, hanem állítólag a királyi palota több ablakából is kíváncsi tekintetek kandikáltak ki.

A szerelmeseket -akik még a "Fűre lépni tilos!" táblát sem vették figyelembe- mintegy 20 perc után sikerült eltávolítani a helyszínről. Az éjszakát a közeli rendőrőrsön töltötték. Állítólag másnap maguk sem hitték el, hogy mit tettek bódult állapotukban.

Azt egyelőre nem tudni, hogy maga II. Erzsébet, vagy az uralkodócsalád bármely tagja látta-e az esetet. A hírek szerint az uralkodó lakosztálya az épületegyüttes másik részén található.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem