4 °C Budapest

Szexbotrány a királyi palotában: a kamerák is előkerültek

2009. május 1. 08:02

Egy meglehetősen ittas pár nemi életet él a Windsori Királyi Kastély falainál. Japán turisták lelkesen filmezték az esetet, de az őröknek 20 perc kellet, míg sikerült véget vetni a kínos incidensnek.

II. Erzsébet brit uralkodó a napokban épp a Windsori kastélyban tartózkodott, amikor egy párocska fényes nappal szeretkezni kezdett az épület kerítésénél. A hírek szerint a fiatalok meglehetősen ittasak voltak.

A párt perceken belül turisták csoportja vette körül, köztük többen fotóztak és videóztak. Még -mint a filmekben- egy japán csoport is megjelent- az elmaradhatatlan kamerákkal együtt. A látványt nem csak a környékbeli luxusszállodák lakói csodálták, hanem állítólag a királyi palota több ablakából is kíváncsi tekintetek kandikáltak ki.

A szerelmeseket -akik még a "Fűre lépni tilos!" táblát sem vették figyelembe- mintegy 20 perc után sikerült eltávolítani a helyszínről. Az éjszakát a közeli rendőrőrsön töltötték. Állítólag másnap maguk sem hitték el, hogy mit tettek bódult állapotukban.

Azt egyelőre nem tudni, hogy maga II. Erzsébet, vagy az uralkodócsalád bármely tagja látta-e az esetet. A hírek szerint az uralkodó lakosztálya az épületegyüttes másik részén található.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 27. vasárnap
Virgil
47. hét
November 27.
Advent (1.)
November 27.
Nemzetközi Aura nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?