23 °C Budapest

Fesztiválvonat egyenesen Sopronba!

2009. május 13. 17:15

A GYSEV Zrt. idén első alkalommal indít különvonatokat a VOLT fesztiválra, hogy együtt utazhass barátaiddal! A 6-800 férőhelyes szerelvények a fesztivál idején (július 1. és július 4. között) naponta egy alkalommal indulnak Budapest Keleti pályaudvarról és Sopronig csak Budapest Kelenföldön és Győrben állnak meg- írja a volt.hu.

A VOLT fesztivált követő napon (július 5-én) a GYSEV 2 különvonatot közlekedtet Sopronból Győrön át Budapestre, hogy a hazautazás is kellemesen teljen.

A VOLT vonatokra minden olyan kedvezmény igénybe vehető, mint a menetrend szerinti járatokon, de pótjegy (220 Ft) váltása kötelező, így biztosított lesz mindenki számára az ülőhely és a kényelmes utazás. A szervezők ajánlják, hogy menetjegyet - amely bármely vasúti menetjegypénztárban megvásárolható - elővételben, lehetőleg menettérti útra váltsd meg, hogy sorban állás nélkül, jó hangulatban utazhass a fesztiválra, majd haza!

A VOLT-vonatok menetrendjéhezkattints ide!

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 12. péntek
Gyula
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem