15 °C Budapest

Ki kapta idén az Energiafogyasztók Díját?

2009. április 21. 15:30

A Magyar Energia Hivatal által koordinált 2008. évi fogyasztói elégedettségi vizsgálat eredményei alapján az elosztóhálózati engedélyesek közül 2008-ban az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. ügyfelei bizonyultak a legelégedettebbnek.

Ezért a Magyar Energiafogyasztók Szövetsége az elosztóhálózati kategóriában idén az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt.-nek ítélte az Energiafogyasztók Díját.

A díj átvételekor Rubint Dezső, az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. igazgatósági elnöke elmondta: "Társaságunk nagyon büszke erre a díjra, hiszen ez az elismerés maguktól a fogyasztóktól származik. Külön öröm számunkra, hogy szinte minden vizsgált kategóriában jobb eredményeket tudtunk felmutatni, mint az elmúlt években. Továbbra is törekszünk ügyfeleink érdekében javítani működésünket, hogy az Energiafogyasztók Díjában kifejezett elégedettség tartós legyen".

A Magyar Energia Hivatal immár tizenharmadik alkalommal vizsgálta, hogy a fogyasztók mennyire elégedettek a saját villamosenergia-elosztójuk és egyetemes szolgáltatójuk tevékenységével. Az engedélyes társaságok bevonásával 2008-ban 7600 lakossági és 2600 nem lakossági fogyasztó szubjektív véleményét kérdezték meg a kérdezőbiztosok az elosztással és a szolgáltatással való elégedettségükről.

Az elosztói tevékenységgel kapcsolatos véleményeket két fő területen mutatta be a vizsgálat. A szolgáltatásminőség (ezen belül pl. a szolgáltatás szünetmentessége, a feszültségingadozások fogyasztói érzékelése és minősítése, az üzemzavar-elhárítás), illetőleg a kapcsolattartás (ezen belül pl. a műszaki jellegű ügyintézés) került a vizsgálat középpontjába.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 25. vasárnap
Eufrozina, Kende
38. hét
Szeptember 25.
A siketek világnapja
Szeptember 25.
Tengerészeti világnap
Szeptember 25.
A fehér kendő napja
Szeptember 25.
A szív világnapja
Szeptember 25.
A Szentírás vasárnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?