7 °C Budapest

Ki kapta idén az Energiafogyasztók Díját?

2009. április 21. 15:30

A Magyar Energia Hivatal által koordinált 2008. évi fogyasztói elégedettségi vizsgálat eredményei alapján az elosztóhálózati engedélyesek közül 2008-ban az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. ügyfelei bizonyultak a legelégedettebbnek.

Ezért a Magyar Energiafogyasztók Szövetsége az elosztóhálózati kategóriában idén az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt.-nek ítélte az Energiafogyasztók Díját.

A díj átvételekor Rubint Dezső, az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. igazgatósági elnöke elmondta: "Társaságunk nagyon büszke erre a díjra, hiszen ez az elismerés maguktól a fogyasztóktól származik. Külön öröm számunkra, hogy szinte minden vizsgált kategóriában jobb eredményeket tudtunk felmutatni, mint az elmúlt években. Továbbra is törekszünk ügyfeleink érdekében javítani működésünket, hogy az Energiafogyasztók Díjában kifejezett elégedettség tartós legyen".

A Magyar Energia Hivatal immár tizenharmadik alkalommal vizsgálta, hogy a fogyasztók mennyire elégedettek a saját villamosenergia-elosztójuk és egyetemes szolgáltatójuk tevékenységével. Az engedélyes társaságok bevonásával 2008-ban 7600 lakossági és 2600 nem lakossági fogyasztó szubjektív véleményét kérdezték meg a kérdezőbiztosok az elosztással és a szolgáltatással való elégedettségükről.

Az elosztói tevékenységgel kapcsolatos véleményeket két fő területen mutatta be a vizsgálat. A szolgáltatásminőség (ezen belül pl. a szolgáltatás szünetmentessége, a feszültségingadozások fogyasztói érzékelése és minősítése, az üzemzavar-elhárítás), illetőleg a kapcsolattartás (ezen belül pl. a műszaki jellegű ügyintézés) került a vizsgálat középpontjába.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem