2 °C Budapest

iPodot vitt ajándékba a First Lady a királynőnek!

2009. április 2. 09:45

Egy gyönyörű barátság kezdete lehet Michelle Obama találkozása II. Erzsébet brit uralkodóval, aki ugyan csak férjét kísérte el egy protokoll-látogatásra a Buckhingham-palotába, mégis néhány órával később öleléssel búcsúzott a királyi fenségtől.

Az első találkozó Nagy-Britannia uralkodója és az amerikai elnök, valamint annak családja között teljesen formálisan indult. Az elnöki pár egy iPod-ot adott ajándékba a királynőnek, melyen többek közt annak 2007-es amerikai látogatásáról is voltak videofelvételek. A királyi pár saját dedikált fotóját nyújtotta át ezüst keretben.

Az este folyamán közös kép is készült a két párról, melyen nem lehetett nem észrevenni a magasságbeli különbséget Obamáék és a királynő, valamint férje között. Ezen olyan jól mulatott Erzsébet királyné és Michelle Obama, hogy a First Lady végül egy öleléssel búcsúzott a királynőtől, mely protokolláris szempontból legalábbis szokatlannak mondható.

Az estélyen részt vett ezen kívül többek közt Silvio Berlusconi, Nicolas Sarkozy, Angela Merkel, Hillary Clinton, Lula da Silva, és Manmohan Singh, utóbbiak Brazília, illetve India képviseletében.

A királyi családot Erzsébeten és férjén, Fülöp hercegen kívül elkísérte Károly herceg, felesége Kamilla, András herceg és lánya Beatrice is.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?