26 °C Budapest

iPodot vitt ajándékba a First Lady a királynőnek!

2009. április 2. 09:45

Egy gyönyörű barátság kezdete lehet Michelle Obama találkozása II. Erzsébet brit uralkodóval, aki ugyan csak férjét kísérte el egy protokoll-látogatásra a Buckhingham-palotába, mégis néhány órával később öleléssel búcsúzott a királyi fenségtől.

Az első találkozó Nagy-Britannia uralkodója és az amerikai elnök, valamint annak családja között teljesen formálisan indult. Az elnöki pár egy iPod-ot adott ajándékba a királynőnek, melyen többek közt annak 2007-es amerikai látogatásáról is voltak videofelvételek. A királyi pár saját dedikált fotóját nyújtotta át ezüst keretben.

Az este folyamán közös kép is készült a két párról, melyen nem lehetett nem észrevenni a magasságbeli különbséget Obamáék és a királynő, valamint férje között. Ezen olyan jól mulatott Erzsébet királyné és Michelle Obama, hogy a First Lady végül egy öleléssel búcsúzott a királynőtől, mely protokolláris szempontból legalábbis szokatlannak mondható.

Az estélyen részt vett ezen kívül többek közt Silvio Berlusconi, Nicolas Sarkozy, Angela Merkel, Hillary Clinton, Lula da Silva, és Manmohan Singh, utóbbiak Brazília, illetve India képviseletében.

A királyi családot Erzsébeten és férjén, Fülöp hercegen kívül elkísérte Károly herceg, felesége Kamilla, András herceg és lánya Beatrice is.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 15. hétfő
Anasztázia, Tas
16. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem