4 °C Budapest

Még idén rend lehet a megújuló energiák területén!

2009. március 31. 15:00

Új, az eddigi elaprózott szabályozást összefogó kerettörvényt dolgoz ki a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium (KHEM) annak érdekében, hogy felgyorsítsák a megújuló energiák elterjedését - mondta Molnár Csaba, a tárca vezetője kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

A kerettörvény részletesen és pontosan fogja szabályozni, hogy mik a teendők a megújuló energiaforrások felhasználása terén az elkövetkezendő 10-15 évben. A törvény előkészítésén már dolgoznak, és még az idén be szeretnék nyújtani a parlamentnek - mondta Molnár Csaba. Magyarországnak világos vállalásai vannak a megújuló energiák felhasználása terén, hiszen az európai uniós előírásoknak megfelelően vállalta, hogy 2020-ig a megújuló energiák arányát a teljes energia felhasználáson belül 13 százalékra növeli, sőt 15 százalékos arányt tűzött ki célul.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?