13 °C Budapest

Fizetős lesz a WC a fapados repülőn?

2009. február 27. 15:30

Döbbenetes ötlettel állt elő Michael O'Leary, a Ryanair elnöke: fizetőssé kellene tenni a mellékhelyiséget a cég járatain. A társaság szóvivője szerint azért ez nem azt jelenti, hogy meg is valósul az ötlet.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Többször vizsgáltuk már a lehetőségét annak, hogy bevezessük a fizetős WC-t a társaság járatain, amelyeket így egy font (332 forint) ellenében lehetne használni - mondta O'Leary a BBC televíziós műsorában. - Nem hiszem, hogy valaha lett volna olyan utasunk, akinél ne lett volna egy font.

A társaság szóvivője azonban sietett leszögezni: O'Leary sok ilyen ötlettel áll elő, amelyek azonban nem biztos, hogy meg is valósulnak. A különbség csupán annyi, hogy azokat a cégen belül szokták megvitatni és nem a BBC nézőinek szeme láttára. - Lehet hogy O'Leary egyszerűen csak szórakozott mindenkivel - tette hozzá Stephen McNamara.

A Ryanair eddig is arról volt híres, hogy az olcsó repülőjegyei mellé feláras szolgálatásokat kínál. Így például a poggyásztérben szállított csomagokért, vagy azok biztosításáért is külön kell fizetni.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 27. szerda
Szabina
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 26. 17:09