Pengeélen a Volán: eljött a megváltás

Pénzcentrum
2008. december 11. 08:15

A közforgalmú autóbusz-közlekedést lebonyolító 24 Volán társaság 2009-es menetrendje vasárnap lép érvénybe. A helyközi járatok száma 1-2%-kal, a helyi járatoké viszont 3-4%-kal csökken az ideihez képest - írja a Magyar Hírlap.

A Volán társaságok a helyközi forgalomban 1,2 millió, helyi szinten pedig 1,6 millió utast szállítanak naponta. Az új menetrendben a cégek elsősorban a csatlakozásokat igyekeznek javítani.

Az idén a Volán társaságok 250 új és 50 használt buszt állítottak forgalomba, a járművek átlag életkora 11,7 év. A cégek teljesítménye csökkent az idén, az üzemanyagár év közbeni emelkedése miatt már-már a működés is veszélybe került.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 1. szombat
Hugó
13. hét
Április 1.
Bolondok napja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?