11 °C Budapest

Ajándékok potom pénzért: hol van a legdurvább akció?

Pénzcentrum
2008. december 6. 08:30

Talán kijelenthetjük, hogy nincs annál durvább leárazás a világon, mint amikor nagyságrendileg 10 000 forintért 20 darab biciklit és egy DVD-lejátszót is megvehet valaki. A lehetőséget persze nem a hagyományos üzletekben és nem is a diszkontokban kell keresni, sokkal inkább a rendőrségi árverésen.

Az amerikai Virginia Beach rendőrségi árveréséről szivárogtak ki meglehetősen érdekes hírek a közelmúltban, a lefoglalt termékek kiárusítása ugyanis nem mindennapi módon és áron történik a tengerentúlon.

Aukciót minden második hónapban tartanak a rendőrségen, a licit pedig rendszerint 1 dollárnál kezdődik és sok esetben ott is végződik. A felkínált termékek sorát mindig a biciklik nyitják, melyekből a boltban 250 dollárért kapható, márkás modelleket már 1 dollárért is haza lehet vinni.

Akadt már 400 dollárért eladott nagyképernyős televízió is az árverésen és olyan is volt, akinek 50 dollárért 20 kerékpárt, egy DVD-lejátszót és egy optikai kábelt is sikerült beszereznie.

Az aukción résztvevők számát rendszerint jelentősen befolyásolja az időjárás, az alkalmi vételekre vadászó öreg rókák azonban határozottan állítják, hogy egyre többen felfedezik a lehetőséget, így mostanra határozottan nagyobb a verseny az árukért.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A vásárlóknak egy dologra fokozottan oda kell figyelniük: a termékekre semmiféle garancia nem jár, így mindenképp előzetesen kell meggyőződni róla, hogy hibátlan-e az áru. Az árverés bevétele a városi kasszát gyarapítja.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?