16 °C Budapest

Gigabővítés Tesco-módra: "2013-ra akár évi 30 üzletet is nyithatunk"

Pénzcentrum
2008. november 24. 05:38

A világ harmadik legnagyobb kiskereskedelmi áruházlánca bejelentette, hogy tovább bővíti kínai egységeinek számát. A tervek szerint az ország keleti partvidékén fekvő 94 milliós Shandong és a 34 millió lakosú Fujian tartományban előbb évi tíz, de öt év múlva már akár évi 30 üzletet is nyithatnak.

A brit cég Liaoning tartományban már évek óta jelen van, a tervezett bővítéssel majdnem teljes egészében lefedik majd az ázsiai ország keleti partvidékét. A Tesco az elmúlt négy évben megduplázta kínai forgalmát, de ez még mindig csak töredékét teszi ki a cégcsoport teljes árbevételének.

A cég stratégiai elemzőket és befektetési szakértőket küldött az országba, akik szerint az urbanizáció növekedésével folyamatosan bővül a kereskedőlánc célpiaca. A meglévő kínai üzletek eredményei bíztatóak a jövőre nézve, a cégnek ugyanakkor a helyi olcsó termékeket forgalmazó kereskedelmi egységek mellett az országban megjelent egyéb nemzetközi áruházláncokkal is meg kell küzdeni a vásárlók kegyeiért.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 26. vasárnap
Emánuel
12. hét
Március 26.
A Lila nap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 26. 16:04