Elszólás a TV2 valóságshowjában: elbeszélgetnek Frei Tamással!

Pénzcentrum
2008. november 10. 08:15

Fiala Jánosnak sikerült sokaknál kivernie a biztosítékot a TV2 új valóságshowjában, amikor Bódi Gusztitól és feleségétől megkérdezte, hogy a cigány putriban is kopogás nélkül szokás-e bemenni.

A TV2 szóvivője szerint egy valóságshowban előfordulhatnak ilyenek, a médiatörvény értelmében viszont a rasszista jellegű mondatokat a műsorközlőnek azonnal korrigálnia kell, még akkor is, ha azokat egy stúdióvendég szájából hallja a közönség.

A szóvivő a Magyar Nemzetnek elmondta, hogy a vágott anyag néhány perccel, esetleg fél órával az adásba kerülés előtt érkezik meg Botswanából, a TV2 stúdiójában így nincs arra lehetőség, hogy az adásszerkesztők a sugárzás előtt végignézzék.

Az afrikai helyszínen egyébként nem is a csatorna munkatársai, hanem Frei Tamás producer emberei dolgoznak. A csatorna szóvivője kiemelte, hogy Fiala kiszólásának rasszista jellegével nem ért egyet, Frei Tamással és Fiala Jánossal azonban el fognak beszélgetni.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 1. szombat
Hugó
13. hét
Április 1.
Bolondok napja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?