16 °C Budapest

Vigyázz! Mire kell a legjobban figyelni?

Pénzcentrum
2008. november 6. 11:00

A PayPal és az Ipsos Research felmérés újra rámutat arra, mennyire fontos, hogy az emberek felkészültek legyenek, mielőtt bármilyen internetes tranzakcióba kezdenek. A legfontosabb megjegyezni, hogy mindig legyünk óvatosak, tartsuk észben, jobb félni mint megijedni.

A fent említett felmérés szerint a legkönnyebben a briteket lehet átvágni, legalábbis európai és észak-amerikai összehasonlításban itt a legnagyobb az esélye annak, hogy az internetezőktől valamilyen módon ellopják személyes adataikat - írja a BusinessWeek.


A felmérés során összesen 6 országból 6000 rendszeres online vásárlót kérdeztek meg. A brit válaszadók 14 százaléka nyilatkozott úgy, hogy már volt olyan eset, mikor személyes adataikat ellopták az interneten keresztül. Ezzel szemben Németországban ez az arány csupán 3 százalékos.

Tipikus hiba a felhasználók részéről, hogy az egyes internetes oldalakon könnyen megfejthető jelszavakat használnak, így például születési évszámukat, vagy becenevüket. Ez pedig elég nagy hiba, mivel az ilyen információk könnyedén kiszűrhetőek a közösségi oldalakról.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 24. péntek
Gábor, Karina
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?