Bárki megszurkálhatja az elnököt!

Pénzcentrum
2008. október 22. 05:38

Egy francia kiadó, a K&B, Nicolas Sarkozy francia elnököt ábrázoló voodoo babát dobott piacra, amit bárki kedvére szurkálhat, és így a távolból elátkozhat. Az elnök perrel fenyegetőzik!

A babán néhány olyan idézet is szerepel, amit Sarkozy-nek tulajdonítanak, például a "dögölj meg te szánalmas seggfej" - ami egy tavalyi mezőgazdászoknak szervezett találkozón mondott az elnök annak a bámészkodónak, aki nem volt hajlandó kezet fogni vele.

Az elnök ügyvédje egy napilapban fenyegette meg az említett kiadót, hogy ha nem vonják vissza a babát, aminek kibocsátásához semmi joguk nem volt, hiszen az egyértelműen Sarkozy-t ábrázolja, amihez ő nem járult hozzá, úgy perre viszik az ügyet.

A voodoo egy nyugat-afrikai gyökerekkel rendelkező vallás, ami a karib térségben, és az USA déli részén még ma is ismert. Sokan úgy hiszik, hogy egy voodoo baba segítségével a távolból is el lehet átkozni az ellenséget, miközben tűvel megszurkálják azt. Természetesen a "szakértők" szerint ez téves értelmezés.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 1. szombat
Hugó
13. hét
Április 1.
Bolondok napja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?