Bárki megszurkálhatja az elnököt!

Pénzcentrum
2008. október 22. 05:38

Egy francia kiadó, a K&B, Nicolas Sarkozy francia elnököt ábrázoló voodoo babát dobott piacra, amit bárki kedvére szurkálhat, és így a távolból elátkozhat. Az elnök perrel fenyegetőzik!

A babán néhány olyan idézet is szerepel, amit Sarkozy-nek tulajdonítanak, például a "dögölj meg te szánalmas seggfej" - ami egy tavalyi mezőgazdászoknak szervezett találkozón mondott az elnök annak a bámészkodónak, aki nem volt hajlandó kezet fogni vele.

Az elnök ügyvédje egy napilapban fenyegette meg az említett kiadót, hogy ha nem vonják vissza a babát, aminek kibocsátásához semmi joguk nem volt, hiszen az egyértelműen Sarkozy-t ábrázolja, amihez ő nem járult hozzá, úgy perre viszik az ügyet.

A voodoo egy nyugat-afrikai gyökerekkel rendelkező vallás, ami a karib térségben, és az USA déli részén még ma is ismert. Sokan úgy hiszik, hogy egy voodoo baba segítségével a távolból is el lehet átkozni az ellenséget, miközben tűvel megszurkálják azt. Természetesen a "szakértők" szerint ez téves értelmezés.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 23. csütörtök
Dezsõ
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem