16 °C Budapest

Alternatív autóimport, teljeskörű profi ügyintézéssel - elindult a mobile24 szolgáltatás

Pénzcentrum
2008. szeptember 23. 10:24

A Közép-Európai Média Zrt. elindította mobile24 szolgáltatását, amely szolgáltatás segítségével az oldal látogatói (www.mobile24.hu) az eBay-motors által üzemeltetett legnagyobb európai autós adatbázis, a mobile.de, több mint 1 millió autós hirdetése között böngészhetnek magyar nyelven. A társaság vállalja, hogy a kiválasztott autót egy helyszíni, műszaki ellenőrzést követően akár a vásárló lakcímére szállítja a magyarországi forgalomba-helyezés és a teljeskörű adminisztrációt követően.

A szolgáltatás teljesen egyedülálló és könnyen elérhetővé teszi a minőségi és árban is kedvező német használtautó piacot a magyar magánszemélyek és kereskedések számára egyaránt - kommentálta a mobile24 szolgáltatás elindulását Vaszily Miklós, a Közép-Európai Média Zrt. igazgatósági tagja. Hozzátette, hogy a szolgáltatás abból a szempontból is egyedi, hogy itt a mobile24 és a vásárló érdekei tökéletesen egybevágnak - a mobile24 szakértői szakmai partnerként segítik a kiválasztást és vállalják a teljes ügyintézést.

A mobile 24 segítségével a vásárlók jelenleg Európában egyedülálló, több mint 1 milliós hirdetési adatbázisban ingyenesen böngészhetnek a magyar nyelvű és részletes forintra átszámolt árkalkulációkkal ellátott hirdetésekben. A kiválasztott autóról akár telefonon, akár személyesen ingyenes tanácsot, illetve ajánlatot kérhetnek a mobile24 szakértőitől.

A társaság tervei szerint a szolgáltatást folyamatosan fejleszti. A jelenleg elérhető weboldal csupán az első lépés - a mobile.de adatbázist üzemeltető - eBay-motorsszal kötött stratégiai együttműködés terén. Mobile24 a szolgáltatás keretén belül vállalja, hogy a kiválasztott autót teljes körűen, előzetesen leinformálja, szakemberein keresztül helyszínen megtekinti, valamint a megvásárlást követően Magyarországra szállítja.

A hazaszállítást követően a vásárló nevében minden kötelező adminisztratív teendőt ellát, majd igény szerint házhoz szállítja az autót egy 1 éves használatautó garanciával együtt. A mobile24 segítségével a teljes vásárlási procedúra biztonságos, költséghatékony és a vásárló számára kényelmes módon, egy héten belül lebonyolítható. Az eddigi magyarországi piaci gyakorlattal ellentétben az ügylet során felmerülő költségek teljesen transzparensek, ezekre épül rá a mobile24 fix, ezer eurós szolgáltatási díja.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 24. péntek
Gábor, Karina
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?