Alternatív autóimport, teljeskörű profi ügyintézéssel - elindult a mobile24 szolgáltatás

Pénzcentrum
2008. szeptember 23. 10:24

A Közép-Európai Média Zrt. elindította mobile24 szolgáltatását, amely szolgáltatás segítségével az oldal látogatói (www.mobile24.hu) az eBay-motors által üzemeltetett legnagyobb európai autós adatbázis, a mobile.de, több mint 1 millió autós hirdetése között böngészhetnek magyar nyelven. A társaság vállalja, hogy a kiválasztott autót egy helyszíni, műszaki ellenőrzést követően akár a vásárló lakcímére szállítja a magyarországi forgalomba-helyezés és a teljeskörű adminisztrációt követően.

A szolgáltatás teljesen egyedülálló és könnyen elérhetővé teszi a minőségi és árban is kedvező német használtautó piacot a magyar magánszemélyek és kereskedések számára egyaránt - kommentálta a mobile24 szolgáltatás elindulását Vaszily Miklós, a Közép-Európai Média Zrt. igazgatósági tagja. Hozzátette, hogy a szolgáltatás abból a szempontból is egyedi, hogy itt a mobile24 és a vásárló érdekei tökéletesen egybevágnak - a mobile24 szakértői szakmai partnerként segítik a kiválasztást és vállalják a teljes ügyintézést.

A mobile 24 segítségével a vásárlók jelenleg Európában egyedülálló, több mint 1 milliós hirdetési adatbázisban ingyenesen böngészhetnek a magyar nyelvű és részletes forintra átszámolt árkalkulációkkal ellátott hirdetésekben. A kiválasztott autóról akár telefonon, akár személyesen ingyenes tanácsot, illetve ajánlatot kérhetnek a mobile24 szakértőitől.

A társaság tervei szerint a szolgáltatást folyamatosan fejleszti. A jelenleg elérhető weboldal csupán az első lépés - a mobile.de adatbázist üzemeltető - eBay-motorsszal kötött stratégiai együttműködés terén. Mobile24 a szolgáltatás keretén belül vállalja, hogy a kiválasztott autót teljes körűen, előzetesen leinformálja, szakemberein keresztül helyszínen megtekinti, valamint a megvásárlást követően Magyarországra szállítja.

A hazaszállítást követően a vásárló nevében minden kötelező adminisztratív teendőt ellát, majd igény szerint házhoz szállítja az autót egy 1 éves használatautó garanciával együtt. A mobile24 segítségével a teljes vásárlási procedúra biztonságos, költséghatékony és a vásárló számára kényelmes módon, egy héten belül lebonyolítható. Az eddigi magyarországi piaci gyakorlattal ellentétben az ügylet során felmerülő költségek teljesen transzparensek, ezekre épül rá a mobile24 fix, ezer eurós szolgáltatási díja.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 13. szombat
Jenõ
28. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm