20 °C Budapest

Olimpia és Sziget a K&H-val

Pénzcentrum
2008. július 31. 11:34

A K&H a Pekingi Olimpiát hozza el a Szigetre, hogy ne kelljen választani a koncertek és a sportközvetítések között. A K&H 2008-ban a világ legjelentősebb sporteseményét, a Pekingi Olimpiát hozza el a 16. Sziget Fesztiválra. A K&H sport iránti elkötelezettségégének hála, a fesztiválozó közönség a K&H olimpia live helyszínén szurkolhat az olimpikonoknak, hajnaltól egészen az esti bulik kezdetéig.

Azért, hogy a koncertkedvelők pénzügyei is kiváló eredményt érjenek el, a K&H a Sziget Bankjaként teljes pénzügyi szolgáltatásokkal, tíz pénzkiadó automatával és kihelyezett bankfiókkal várja ügyfeleit. A felfrissülni vágyók pedig a K&H sportteraszon, masszázzsal és számos sportolási lehetőséggel regenerálódhatnak.

"Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a K&H negyedszer is a Sziget Bankja! 2004-ben azért döntöttünk a Sziget Fesztivál támogatása mellett, mert a rendezvény dinamikus kikapcsolódást nyújt mindenkinek, aki fiatalnak érzi magát, valamit az eseményen jelen van a sport is, amely - az egészségügy, a vonzó munkahely kialakítása és a környezetvédelem mellett - a pénzintézet társadalmi felelősségvállalásának egyik fő területe." - mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.

A K&H Csoport, mint a Sziget Bankja valódi lehetőségeket, így teljes banki és pénzügyi szolgáltatásokat biztosít a fesztiválozó közönségnek. A Sziget főbb pontjain elhelyezett tíz K&H pénzkiadó automata a nap 24 órájában, a K&H kihelyezett lakossági bankfiókja pedig 10-től 18 óráig várja azokat, akik a fesztivál ideje alatt is okosan kívánják intézni pénzügyeiket.

K&H olimpia live

A K&H jóvoltából a szigetlakóknak a Pekingi Olimpia évében sem kell választaniuk a sportközvetítések és a koncertek között. A K&H egy igazi olimpiai helyszínt alakít ki a Szigeten, hogy a fesztiválozók emelkedett hangulatban, együtt szurkoljanak a kiváló magyar sportolóknak. A Hajógyári-szigeten, augusztus 13. és 18. között kizárólag a K&H olimpia live helyszínének óriáskivetítőjén élő adásban lesz lehetőség figyelemmel kísérni az olimpiai közvetítéseket, hajnali 3 órától 20 óráig. A hajnali kezdésig pedig zenei válogatás biztosítja a további jó hangulatot.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

K&H sportterasz

A K&H sportterasz egy kellemes, hűs oázis, ahol mindennap 10 órától 19 óráig folyamatos sportolási lehetőségek, különféle rekreációs programok várják a fesztiválozó nagyközönséget. A Honvéd-üdülő területén lehetőség lesz kipróbálni a K&H sportjátékait, nyugágyakban relaxálni a medence szomszédságában és masszíroztatni a koncertek és a bulik szünetében. Körmérkőzéses tornák a szigetlakók, valamint magyar írók, zenészek, politikusok és több neves médiaválogatott részvételével: kispályás labdarúgás, strandfoci, strandröplabda, kosárlabda.

Az idei év újdonsága a beach rögbi, valamint a jorkyball, ahol 2 fős csapatok mérik össze tudásukat egy futballhoz hasonlító sportágban. Az előző évekhez hasonlóan lesz még lábtengó, parkröplabda, tenisz, kötélhúzás, asztalitenisz, tollaslabda, lábtoll-labda, gólyalábas foci, beach ball, baggy, csocsó, darts, petanque, asztali hockey, rodeó rafting, mászófal, heki, euro bungee és 3d karika. A K&H erőpróbán kalapácsos erőmérőn, bokszgépen és szkandergépen lehet majd lemérni, kiből mennyit vett ki az előző napi szórakozás és mennyi marad a következőre.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?