11 °C Budapest

Rodoszon rekedt turisták: mi van ilyenkor?

Pénzcentrum
2008. július 9. 08:30

Másfél órával a repülőjárat indulása előtt érkezett ki a rodoszi reptérre egy kis magyar csoport, végül azonban nem sikerült hazaérniük, a gép ugyanis nélkülük szállt fel - írja a Magyar Hírlap.

Az 5 Kontinens utazási iroda ügyvezető igazgatója szerint a gép néhány perccel korábban hagyta el a repteret, a magyar csoportnak pedig még a felszállás előtt fél órával is azt mondta egy check-in pultnál dolgozó görög reptéri alkalmazott, hogy várakozzanak türelemmel.

Az iroda helyi partnere a gép felszállása után azonnal intézkedett: mindenkinek szállást és étkezést biztosított, továbbá felajánlották a hétfői hazautazás lehetőségét saját járatukon. Mivel utóbbival az utasok nem kívántak élni, a keddi gépen foglaltak nekik helyet.

Az utazási iroda eltekint a hazautazási költségek megfizetésétől, amíg az utashiba ténye nem bizonyítható. A fogyasztóvédelem álláspontja szerint ha ott voltak az utasok időben, akkor a harmadik fél, vagyis a repülőtér felelőssége merül fel.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?