3 °C Budapest

Szombaton több százezer embert várnak az ingyenes T-Mobile Kapcsolat koncertre

Pénzcentrum
2008. június 27. 10:28

Európa egyik legnagyobb zenei eseményén, a 12. alkalommal megrendezésre kerülő, június 28-án 18 órakor kezdődő T-Mobile Kapcsolat koncerten a gitárvirtuóz Santana lép színpadra, az előzenekar pedig a Back II Black lesz. Az ingyenes programra a szervezők az elmúlt évekhez hasonlóan több százezer embert várnak az '56-osok terére.

A T-Mobile Kapcsolat koncert a főszervező mobilcégnek, a főtámogató Sony Ericssonnak, valamint az MKB Banknak, a Volkswagennek, az [origo]-nak, a Danubius Rádiónak, az Est.TV Magazinnak, a Metró napilapnak, a TV2-nek, a Storynak, a Bestnek és a PORT.hu-nak köszönhetően idén is ingyenes lesz. A koncerthez kapcsolódóan a világon elsőként Magyarországon jelenik meg Santana különleges albuma, amelyet három akciós Sony Ericsson Walkman mobilhoz a T-Mobile ajándékba ad.

AT-Mobile Kapcsolat koncerten az '56-osok terén felállított, a tavalyi évhez hasonlóan a Városligeti fasor magasságában felépülő színpad a Műcsarnok és a Hősök tere felől lesz látható és egészen a Szépművészeti Múzeumig CD minőségű hangot biztosító hangszórók és hatalmas kivetítők garantálják a színvonalas szórakozást. Santana a Back II Blacket követően várhatóan fél nyolckor lép a színpadra.

A koncerthez kapcsolódó különlegesség, hogy az idén 60. születésnapját ünneplő Carlos Santana MULTI DIMENSIONAL WARRIOR dupla albuma 2008. július 7-én a világon először Magyarországon jelenik meg, és augusztus 4-éig más országokban nem lesz kapható. A két lemez különlegessége, hogy az azon szereplő számokat a művész személyesen válogatta össze, kellemes utazásra, a különböző hangulatok és érzések világába invitálva hallgatóit.

Az eddig példa nélküli koncepcióban az első lemezen 14 vokális felvétel kapott helyet, míg a másodikon 14 instrumentális mű vezeti végig a rajongókat Santana 40 éves karrierjén. A MULTI DIMENSIONAL WARRIOR az első olyan antológia, amely Santana mindhárom nagy kiadójának (Columbia, Ploydor/PolyGram, Arista/BMG) felvételeiből válogat. Az albumon öt dal korábban soha meg nem jelent verziója is megtalálható.

Carlos Santana saját maga játszott fel gitár szólót a "Spirit" és a "Right Now" című dalokhoz, Chester Thompson, a zenekar egyik tagja zongorakíséretet adott a "Let There Be Light" című számhoz, Barbra Higbie pedig hárfa szólamokat játszik a "Praise" és "Let There Be Light" című felvételeken. A T-Mobile és a Sony Ericsson közös akciójában a Santana CD-különlegességet 2008. június 28-a és július 3-a között a Sony Ericsson W350i, a Sony Ericsson W880i és a Sony Ericsson W580i Walkman mobilokhoz ajándékba adja.

A koncerttel kapcsolatos közlekedési információk

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 46 056 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 47 150 forintos törlesztőt (THM 15,61%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A koncertre érkezők és az arra közlekedők számára fontos információ, hogy a T-Mobile Kapcsolat koncert helyszínén és környékén ebben az évben is megváltozik a forgalmi rend, valamint változások lesznek a tömegközlekedésben. Megállási tilalom van érvényben az '56-osok terén a Benczúr utca és az '56-os emlékmű közötti szakaszon, a Műcsarnok melletti parkolóban és holnap 6 órától gépkocsival nem lehet megállni az '56-osok terén az '56-os emlékmű és az Ajtósi Dürer sor közötti szakaszon.

A koncert napján 14:00 órától a Dózsa György út, a Podmaniczky utca és az Ajtósi Dürer sor között, az Andrássy úton a Bajza utca és a Hősök tere közötti szakaszon, a Kós Károly sétányon a Hermina út és a Hősök tere között lezárások lesznek, és a Hősök tere csak gyalogosan vagy kerékpárral közelíthető majd meg.

Módosul a BKV-járatok menetrendje és egyes járatok útvonala is. A 20gy, 30, 105-ös autóbusz, valamint a 70-es, 74-es, 75-ös trolibusz másik útvonalon közlekedik majd, a 70-es, 74-es valamint a 79-es trolibuszok helyett autóbuszok szállítják az utasokat. Az M1 Földalatti a rendezvény napján 17:00 órától a Hősök terén nem áll meg. A T-Mobile Kapcsolat koncertet követően meghosszabított üzemidővel közlekedik az M1 Földalatti (kivéve a Hősök tere megálló), az 1-es és a 6-os villamos is.

A T-Mobile Kapcsolat koncertről, az ahhoz kapcsolódó játékokról további információk az esemény honlapján, a http://kapcsolatkoncert.t-mobile.hu oldalon olvashatók.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57