15 °C Budapest

Fizesd előre a többletsúly-díjat!

Pénzcentrum
2008. június 26. 09:39

Az easyJet, Európa vezető diszkont légitársasága bemutatta legújabb szolgáltatását, amellyel az utasok a többletsúllyal feladandó poggyászuk után fizetendő felárat kedvezményes áron, interneten is kiegyenlíthetik még az utazás előtt. A kézipoggyászra vonatkozó előírások nem változtak, azaz minden utas egy darab 55x40x20cm-es kézipoggyászt vihet fel a fedélzetre, amelynek súlyát nem korlátozzák.

Amennyiben az utas él az új szolgáltatással, és előzetesen fizeti ki a többletsúlyra vonatkozó felárat, ezt kedvezményes áron, 15 angol font/3kg áron (3 kg-os egységben mérik a többletsúlyt), 3 angol fonttal kevesebbért teheti meg, mintha az utazás napján az utasfelvételi pultnál fizetné. Az előzetes fizetésre lehetőség van a foglalás időpontjában interneten, illetve telefonon keresztül, a foglalás után pedig jelenleg a ügyfélszolgálaton keresztül. Továbbra is van mód arra, hogy a repülőtéren fizessenek az utasok a többletsúlyért, de az online-nál magasabb áron.

Peter Gerstle, az easyJet termékfejlesztési igazgatója hozzátette:

"A többletsúly előre történő kifizetése az easyJet legújabb szolgáltatása, amellyel az utasok időt és pénzt takarítanak meg. Az easyJet iparágvezető honlapját, az easyJet.com-ot úgy alakítottuk ki, hogy megkönnyítse az utasaink dolgát, akik így már előre részesülhetnek praktikus szolgáltatásaink előnyeiben. Az új szolgáltatásnak köszönhetően az utasok sokkal gyorsabban, gördülékenyebben és egyszerűbben haladnak át a repülőtéren".

Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?