3 °C Budapest

Százezreket várnak hazánkból az Eb-re a rendezők!

Pénzcentrum
2008. június 2. 09:45

A Bécs város sajtó- és információs szolgálata által rendezett sajtótájékoztatón elmondták, hogy az előzetes számítások szerint akár a kétszázezret is elérheti az odalátogató magyar szurkolók száma az Eb idején - írja a Világgazdaság.

Az Európa-bajnokság 31 mérkőzéséből hetet rendeznek az osztrák fővárosban, itt lesz két negyeddöntő, egy elődöntő és a fináléra is itt kerül sor. Három hét alatt másfélmillió szurkoló és turista érkezhet Bécsbe, a szálláshelyek már igencsak fogytán vannak.

A mérkőzések részvevőinek szurkolói mellett számos turistát várnak a környező országokból, így hazánkból is. Akik nem jutnak belépőhöz, azok a tereken elhelyezett óriáskivetítőkön követhetik a mérkőzéseket.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57