A héten nyit az Arena Plaza - reszket a konkurencia?

Pénzcentrum
2007. november 12. 09:00

Bár október végére már minden üzlet bérlőre talált Magyarország és Közép-Európa legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Arena Plazaban, a volt ügető helyén álló komplexum, csak most csütörtökön nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt.

A bevásárlóközpontban a hazai piacon jelen lévő világmárkák szinte mindegyike megtalálható lesz, a bérlői mix tömegcsalogató tagjait pedig a Tesco, az Electro World és a Peek&Cloppenberg adja. A komplexumban a ruházati boltokon kívül, külön szinten, alakították ki a szórakoztatóközpontot, itt nyílik meg Magyarország első, háromdimenziós élményt nyújtó mozija.

Amennyiben az Arena Plaza sikeres lesz, több bevásárlóközpont is fenyegetésként élheti meg majd jelenlétét a piacon. A veszélyeztettek között van a két metrómegállóra lévő Árkád és a Sugár, de akár a WestEndnek is lehet aggódnivalója. Ugyanis több olyan világmárka is van a bérlők között, amely mindkét vagy mindhárom bevásárlóközpontban üzemeltet majd kereskedelmi egységet.

Az Árkádot üzemeltető ECE Projektmanagement Budapest Kft. ügyvezető igazgatója, Gyalay-Korpos Gyula a Világgazdaság kérdése elmondta, hogy tudomásul vették az új helyzetet és még színvonalasabb szolgáltatásokkal szeretnék a bérlőket és a vásárlókat is maradásra bírni.

Nyúl András, a WestEndet építi TriGránit Zrt. operatív vezérigazgatója ezzel szemben egyáltalán nem tart az új szereplőtől. Véleménye szerint minden városnak megvan a maga bevásárló helye, és ez fővárosunk esetében ez egyértelműen a WestEnd, amely évi 22 millió látogatót fogad.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 2. vasárnap
Áron
13. hét
Április 2.
Virágvasárnap
Április 2.
Ifjúsági világnap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 19:18
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 18:35