3 °C Budapest

Július végétől figyelik a zsebeket

Pénzcentrum
2007. július 17. 08:46

Július végén ülhet először össze az Antikorrupciós Testület (AKT), melynek elsődleges feladat a hosszú távú korrupcióellenes stratégia felállítása lesz. A Tanácsadó Testület a Korrupciómentes Közéletért megreformálásából létrejövő szervezetnek 2007 végéig kell elkészítenie a korrupció elleni küzdelem cselekvési programját, illetve a 2010-ig elérendő célokat - írja a Világgazdaság.

A testület a jelenlegi tervek szerint 18 fővel működik majd. Kormányzati oldalról helyet kapnak a szakminisztériumok delegáltjai, valamint az elnöki teendőket is az igazságügyi miniszter látja majd el. Ez összesen hat tagot jelent. Egyéb állami szervek (Legfőbb Ügyészség, ÁSZ, GVH, stb.) újabb hat tagot delegálhatnak, a fennmaradó helyeket a civil életből érkezők (jogvédők, szakmai szervezetek emberi) foglalhatják el.

A testület elsődleges feladata a hosszú távú stratégia kidolgozása, de ezen felül foglalkozik majd véleményezéssel, kormányzati döntések előkészítésével, tehet javaslatokat, valamint koordinálja a korrupció elleni küzdelmet.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 9. 12:30