19 °C Budapest

15 éve megfigyelnek minket! De csak most lépnek...

Pénzcentrum
2007. június 27. 10:00

Az Interbauhaus AG 1992 óta jelen van már a magyar piacon Bauhaus Kereskedelemi Kft. néven, így tulajdonképpen már az első barkácsáruházak zöldmezős beruházásainak megkezdése óta figyeli a piacot, saját üzletet azonban csak most nyit majd - írja a Napi.

A cégbíróság a napokban jegyezte be a Bauhaus Magyarország Szakáruháza Kft-t, az áruház alapítás ugyanis ezen új cég keretein belül történik. Az első nagy alapterületű egység Dunakeszin, az Auchan mellett jön létre és a társaság közlése szerint 4 milliárd forintba kerül majd. Az áruház még az idén megnyithat.

A cég belátható időn belül két áruház megnyitását tervezi, és a piacon megszokottól eltérően az első körben 120 ezer cikkelemet kínál majd, mely csaknem duplája a hazai versenytársak kínálatának.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?