7 °C Budapest

Már tényleg csak egy ugrásra az "elektromos internet"

Pénzcentrum
2007. május 15. 15:00

Az Amerikai Egyesült Államok egyik legnagyobb televíziós szolgáltatója, a DirecTV Group Inc. hétfői közleménye szerint jövőre megkezdik az elektromos hálózaton keresztüli internetszolgáltatás tesztelését.

A teszt egyelőre majd néhány kiválasztott amerikai nagyvárosban zajlik. Chase Carey, a DirecTV vezérigazgatója egy New Yorkban tartott technológiai konferencián elmondta, hogy a DirecTV-n kívül számos egyéb szolgáltató is tárgyalásokat folytat olyan társaságokkal, amelyek képesek a szélessávú internet biztosítására az elektromos hálózaton keresztül.

A DirecTV majd 50 olyan városban szeretné a szolgáltatást tesztelni, ahol egy áramszolgáltató legalább a város lakosságának lefedi. A televíziós szolgáltató egyébként a lassanként telítődő piac ellenére képes volt az elmúlt időszak alatt ügyfeleinek számát növelni, ebben az új irányba történő terjeszkedés továbbra is segíthet.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?