13 °C Budapest

A T-Mobile-osok külföldön járva már 21 hálózaton szélessávon internetezhetnek

Pénzcentrum
2007. május 11. 10:28

A T-Mobile Magyarországon elsőként vezette be a HSDPA-t, és a 3G/HSDPA roaming terén is vezető szerepet játszik. A szolgáltató ügyfelei külföldön járva már 31 ország 47 hálózatán vehetik igénybe a 3G-t, azaz a gyorsabb mobilinternetet, és a legtöbb 3G-s hálózaton videotelefonálhatnak is. Ráadásul a HSDPA terjedésének köszönhetően 21 partnerhálózatban már a mobil szélessáv (3G/HSDPA) is elérhető. A T-Mobile ügyfelei tehát a társaság magyarországi szélessávú hálózatán megszokotthoz hasonlóan kényelmesen és nagy sebességgel internetezhetnek, illetve küldhetnek és fogadhatnak e-maileket. Mobiltelefonnal vagy hordozható számítógéppel a határokon túl így szintén élvezhető a szélessáv kínálta gyors adatátvitel.

A roaming partnerek számának bővítésén túl a T-Mobile Magyarországon is tovább építi 3G/HSDPA hálózatát. A jelenlegi, lakosságra számított 30%-os szélessávú lefedettség tovább nő. 2007 végéig számos új településen érhető majd el a mobil szélessáv, a jelenlegi 3,6 Mbps letöltési sebesség pedig a duplájára nő. A T﷓Mobile emellett nagy hangsúlyt helyez a jó minőségű beltéri lefedettségre, azaz a 3G/HSDPA hálózat kiépítésekor az ügyfelek által a GSM-en már megszokott magas színvonalat tartja követendőnek.
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem