27 °C Budapest

Gáz: hány számla tartalmaz hibás összeget?

Pénzcentrum
2007. április 20. 10:30

Januártól teljes egészében befejezte az éves elszámolásra való áttérést a Fővárosi Gázművek. A fogyasztók 85%-a választotta ezt a lehetőséget - írja a Népszabadság.

A termikus eljárásnak gyakorlatilag az a célja, hogy az éves elszámoláskor minél kisebb legyen a különbség a becsült és a ténylegesen elfogyasztott gázmennyiség között.

A Főgáz adatai szerint az ügyfelek mintegy 50%-ának 2-3 ezer forintos túlfizetése volt, míg 20%-nál gyakorlatilag tökéletes volt a résszámla értéke, 17%-nak nagyjából 750 Ft-ot, 9%-nak pedig több mint 4000 Ft-ot kellett ráfizetnie az éves elszámoláskor.

A Főgáz Budapesten több mint 20 ezer mérőórát nem tud lecserélni, mivel munkatársai egyszerűen nem tudnak bejutni a lakásokba.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?