23 °C Budapest

Olcsóbb lehet idén a nyaralás

Pénzcentrum
2007. március 30. 09:30

A külföldi nyaralást tervezők az erős forintnak köszönhetően a tavalyihoz hasonló árakkal találkozhatnak a tegnap magnyílt Utazás 2007 kiállításon, a piac legkeresettebb termékeinél, a repülős, tengerparti nyaralásoknál azonban az árfolyamhatás mellett az olcsóbb kerozinnak is köszönhetően esetenként a tavalyinál alacsonyabb árszinttel is találkozhatunk - írja a Világgazdaság.

A külföldi ajánlatok palettája lényegében nem változott a mediterrán térséget illetően, és kedvező hír, hogy a kulturális körutak kínálata sem mérséklődött.

A belföldi turisztikai ajánlatok palettája hasonlóan széles, a megelőző évekhez képest azonban hangsúlyosabban jelennek meg az ország turisztikai régiói, nem pusztán szálláshelyeket, hanem programokat is ajánlva az érdeklődőknek.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 21. szombat
Konstantin
20. hét
Május 21.
Szeged napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?