Visszakapják pénzüket a Tesco-ban vásárlók! - Ingyen voltak a slágertermékek...

Pénzcentrum
2007. február 20. 06:50

Február 26-ától változtat eddigi politikáján a Tesco, így azok a vásárlók, akik többet fizetnek a kasszánál, mint ami a bolti címkéken szerepel, a különbözet kétszeresét kapják vissza Nagy-Britanniában. Korábban a túlszámlázás áldozatai visszakapták az összes pénzüket és a kérdéses árut is megtarthatták.

A váltást nyilvánvalóan a visszaélések kényszerítették ki, egyes internetes site-ok ugyanis kifejezetten arra szakosodtak, hogy közzétegyék a félreárazott termékek listáját, amiket a fentiek fényében ingyen lehet megszerezni.

A potyasorozat akkor tetőzött, amikor a Microsoft játékkonzolját az Xbox 360 a kiírt 297.81 font helyett 299.97 fontba került a kasszánál, így a vevők gyakorlatilag visszakapták a pénzüket és ingyen jutottak hozzá a slágertermékhez.

Az Xbox mellett DVD-k, bor, élelmiszerek és pelenkák is gazdára találtak így, a Tesco így összességében rengeteg kárt szenvedett, ezért került sor a rendszer megváltoztatására.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 22. vasárnap
Júlia, Rita
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 21. 19:24