-2 °C Budapest

Elköltözött családjától a miniszterelnök

Pénzcentrum
2007. január 17. 05:30

Az SC&C közvélemény-kutató cég felmérése szerint a megkérdezett csehek 59%-a kritikusan viszonyul a miniszterelnök, Mirek Topolanek családi botrányához. Az 50 éves kormányfő elhagyta 3 gyerekét és feleségét és 39 éves nőért, holott választási kampányában még stabil családi hátterét hangsúlyozta - írja a Mlada fronta Dnes című napilap.

A közvélemény-kutatás szerint a megkérdezettek 48%-ának csökkent a miniszterelnökbe vetett bizalma az ügy miatt, míg 50%-uk véleménye egyáltalán nem változott. Összességében az látható, hogy a kormányfő támogatottsága 2%-kal nőtt az eset kapcsán.

A megkérdezettek 55%-a érzi ugyanakkor úgy, hogy a családi hátteret hangsúlyozó kampány félrevezető volt, míg 15% úgy véli, hogy ez része egy normális választási stratégiának.

A feleség állítólag nem akar válni, annak ellenére, hogy a miniszterelnök nyilvánosan sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta azon "médiaértesüléseket", melyek szerint új választottja gyereket vár.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 22:14
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19