Új szereplő a mozi-piacon! Sokak álma vált valóra...

Pénzcentrum
2007. január 15. 08:30

Valós piaci űrt tölt be az Őrs vezér téri Sugárban létesítendő multiplex mozi, melyet a Fotexnet Kft-hez tartozó DVDRent Kft. üzemeltethet majd. A várhatóan tavasszal nyitó egység kiszolgálhatja a környéken eddig tapasztalható mozi-hiányt.

A fővárosi mozik 80%-át az amerikai érdekeltségű Palace Cinemas üzemelteti, miután tavaly megvásárolta az InterComtól a Hollywood multiplexeket és a Kossuth mozit, tavaly előtt pedig bekebelezte a Mammut mozit - írja a Napi.

A maradék 20%-on a Budapest Film (Corvin, Puskin, Művész, Szindbád, Tabán, Toldi), az izraeli IT Cinema és az Uránia Nemzeti Filmszínház Kht. Osztozik.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?