33 °C Budapest

Mi számít extrémnek?

Pénzcentrum
2006. december 28. 06:00

Sokba kerülhet az extrém sport Magyarországon, miután a kormány kivonta az ingyenes biztosítási körből azokat a sportokat, amelyeket egy szakértői bizottság extrémnek minősített.

Hivatalosan is extrém sportnak minősült a vízisí, a jet-ski, a vadvízi evezés, a magashegyi expedíció, a hegy- és sziklamászás az V. foktól, a barlangászat, a bázisugrás, a bungee jumping, a falmászás, a roncsautó sport, a rally és a hőlégballonozás. Ugyanakkor nem került fel például a gördeszka és a down hill.

A lista kialakításánál, a szakértők, más országok és a biztosítók gyakorlatát vették figyelembe, valamint támaszkodtak a hazai szakma véleménye.

Az életmentő beavatkozások továbbra is ingyenesek maradnak, de az életmentés utáni beavatkozásokért már fizetni kell - mondta az InfoRádiónak Horváth Ágnes államtitkár.

A kérdésre, hogyan lehet majd bizonyítani, hogy a sérülés sportolás közben történt, Horváth Ágnes úgy válaszolt: bízik abban, hogy aki sportol, nem fog csalni.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 21. péntek
Alajos, Leila
25. hét
Június 21.
A zene ünnepe
Június 21.
Jóga világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem