2 °C Budapest

A Yahoo! megcsinálta - Messenger a Nokián

Pénzcentrum
2006. november 30. 16:00

A Nokia és a Yahoo! bejelentette, hogy a Yahoo! Instant Messenger nevű alkalmazását és elektronikus levelezési szolgáltatását a Nokia legnépszerűbb modelljeivel (Nokia 6300 Nokia 5300 XpressMusic és Nokia 5200) elérhetővé teszi.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Ez óriási előrelépést jelent a világ egyik legnépszerűbb keresőmotorjának, legalább 1 milliárd mobiltelefon felhasználót lesznek majd képesek ezáltal elérni. A keresőoldalak óriási versenyhelyzetében a Yahoo!-nak sikerült először teljesen kiaknázni annak a lehetőségét, hogy üzenetküldő programját közvetlenül egy telefon operációs rendszerébe integrálja.

2006 a mobil web rohamos terjedésének éve, a Google, a Yahoo! legfőbb riválisa is felvette a kesztyűt egy olyan telefonnal, melynek tartalmát a célnak megfelelően átalakították, illetve a Goggle Mobile Mail letölthető levelező programmal.

A Yahoo!-nak hosszú idő után sikerült törést okoznia a Nokia azon politikájával, amely szerint a külső szoftvereket kizárólag azután lehet a telefonokhoz adni, miután azt már a felhasználó megvásárolta.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 27. szombat
Virgil
47. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. november 27. 19:18