2 °C Budapest

Spórolj a telefonon - válassz megfelelő csomagot cégednek!

Pénzcentrum
2006. november 20. 12:00

Csomagok, melyeket a kisebbek is igényelhetnek A vállalkozások életében a kommunikáció fejlődésével elengedhetetlen a mobiltelefon, így a 3 szolgáltató is próbál kedvezményekkel a cégek "kedvére tenni", azonban érdemes körbenézni, hogy vállalkozásunkhoz melyik csomag illik a leginkább, melyik a leginkább költséghatékony megoldás számunkra.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Mi kell az előfizetési csomag igényléséhez?

Szolgáltatónként ugyan tapasztalhatóak eltérések, azonban a legalapvetőbb, ami kellhet egy előfizetés megkötéséhez, az egy friss cégkivonat, esetleg a bejegyzési végzés másolata, aláírási címpéldány, adószám, bankszámlaszám, bélyegző, illetve valamilyen személyazonosító igazolvány.

Előfizetési csomagok mikrovállalkozásoknak (2 fő)

A legkisebb csomagokat is legalább 2 előfizetéssel, azaz 2 SIM kártyával lehet igénybe venni, a Pannon üzleti csomagjai azonban már akár 1 előfizetéstől is igénybe vehetőek. Mikor tájékozódunk az üzletben, vagy telefonon vagy akár a szolgáltatók honlapján, mindenképp kérdezzünk rá, nézzük meg, hogy az árak bruttó, vagy nettó módon vannak-e feltüntetve. Táblázataink egységesen a bruttó árakat tartalmazzák, a díjak SIM-kártyánként értendőek, a T-mobile előfizetései 2 éves keret-megállapodással vehetőek igénybe. A Pannon esetében nem kötelező a hűségnyilatkozat, azonban 2 évessel 40 százalékos kedvezmény vehető igénybe.

A T-mobilenál a havi előfizetési díjon felül 4 800 forint egyszeri belépési díjat kell fizetni a Prémium és Komplett Extra díjcsomagoknál.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Több szolgáltató lehetőséget ad arra is, hogy az előfizetési díj egésze, vagy egy része lebeszélhető legyen.

 


Ami talán az egyik legfontosabb döntési kritérium: a percdíjak. Az egyéb díjtételek részletezésétől eltekintünk.

Előfizetési csomag kis- és középvállalkozásoknak

Az előzőekben felsorolt díjcsomagokat is választhatják a nagyobbak amennyiben nekik ez a megfelelő. Az alábbi táblázatainkban azokat a csomagokat soroljuk fel, amelyekhez legalább 3 bevont előfizetés kell.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 9. csütörtök
Natália
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 9. 09:57