21 °C Budapest

Spórolj a telefonon - válassz megfelelő csomagot cégednek!

Pénzcentrum
2006. november 20. 12:00

Csomagok, melyeket a kisebbek is igényelhetnek A vállalkozások életében a kommunikáció fejlődésével elengedhetetlen a mobiltelefon, így a 3 szolgáltató is próbál kedvezményekkel a cégek "kedvére tenni", azonban érdemes körbenézni, hogy vállalkozásunkhoz melyik csomag illik a leginkább, melyik a leginkább költséghatékony megoldás számunkra.

Mi kell az előfizetési csomag igényléséhez?

Szolgáltatónként ugyan tapasztalhatóak eltérések, azonban a legalapvetőbb, ami kellhet egy előfizetés megkötéséhez, az egy friss cégkivonat, esetleg a bejegyzési végzés másolata, aláírási címpéldány, adószám, bankszámlaszám, bélyegző, illetve valamilyen személyazonosító igazolvány.

Előfizetési csomagok mikrovállalkozásoknak (2 fő)

A legkisebb csomagokat is legalább 2 előfizetéssel, azaz 2 SIM kártyával lehet igénybe venni, a Pannon üzleti csomagjai azonban már akár 1 előfizetéstől is igénybe vehetőek. Mikor tájékozódunk az üzletben, vagy telefonon vagy akár a szolgáltatók honlapján, mindenképp kérdezzünk rá, nézzük meg, hogy az árak bruttó, vagy nettó módon vannak-e feltüntetve. Táblázataink egységesen a bruttó árakat tartalmazzák, a díjak SIM-kártyánként értendőek, a T-mobile előfizetései 2 éves keret-megállapodással vehetőek igénybe. A Pannon esetében nem kötelező a hűségnyilatkozat, azonban 2 évessel 40 százalékos kedvezmény vehető igénybe.

A T-mobilenál a havi előfizetési díjon felül 4 800 forint egyszeri belépési díjat kell fizetni a Prémium és Komplett Extra díjcsomagoknál.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 23 029 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MBH Bank 23 274 forintos törlesztőt (THM 14,56%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Több szolgáltató lehetőséget ad arra is, hogy az előfizetési díj egésze, vagy egy része lebeszélhető legyen.

 


Ami talán az egyik legfontosabb döntési kritérium: a percdíjak. Az egyéb díjtételek részletezésétől eltekintünk.

Előfizetési csomag kis- és középvállalkozásoknak

Az előzőekben felsorolt díjcsomagokat is választhatják a nagyobbak amennyiben nekik ez a megfelelő. Az alábbi táblázatainkban azokat a csomagokat soroljuk fel, amelyekhez legalább 3 bevont előfizetés kell.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 7. szerda
Róbert
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?