Spórolj a telefonon - válassz megfelelő csomagot cégednek!

Pénzcentrum
2006. november 20. 12:00

Csomagok, melyeket a kisebbek is igényelhetnek A vállalkozások életében a kommunikáció fejlődésével elengedhetetlen a mobiltelefon, így a 3 szolgáltató is próbál kedvezményekkel a cégek "kedvére tenni", azonban érdemes körbenézni, hogy vállalkozásunkhoz melyik csomag illik a leginkább, melyik a leginkább költséghatékony megoldás számunkra.

Mi kell az előfizetési csomag igényléséhez?

Szolgáltatónként ugyan tapasztalhatóak eltérések, azonban a legalapvetőbb, ami kellhet egy előfizetés megkötéséhez, az egy friss cégkivonat, esetleg a bejegyzési végzés másolata, aláírási címpéldány, adószám, bankszámlaszám, bélyegző, illetve valamilyen személyazonosító igazolvány.

Előfizetési csomagok mikrovállalkozásoknak (2 fő)

A legkisebb csomagokat is legalább 2 előfizetéssel, azaz 2 SIM kártyával lehet igénybe venni, a Pannon üzleti csomagjai azonban már akár 1 előfizetéstől is igénybe vehetőek. Mikor tájékozódunk az üzletben, vagy telefonon vagy akár a szolgáltatók honlapján, mindenképp kérdezzünk rá, nézzük meg, hogy az árak bruttó, vagy nettó módon vannak-e feltüntetve. Táblázataink egységesen a bruttó árakat tartalmazzák, a díjak SIM-kártyánként értendőek, a T-mobile előfizetései 2 éves keret-megállapodással vehetőek igénybe. A Pannon esetében nem kötelező a hűségnyilatkozat, azonban 2 évessel 40 százalékos kedvezmény vehető igénybe.

A T-mobilenál a havi előfizetési díjon felül 4 800 forint egyszeri belépési díjat kell fizetni a Prémium és Komplett Extra díjcsomagoknál.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Több szolgáltató lehetőséget ad arra is, hogy az előfizetési díj egésze, vagy egy része lebeszélhető legyen.

 


Ami talán az egyik legfontosabb döntési kritérium: a percdíjak. Az egyéb díjtételek részletezésétől eltekintünk.

Előfizetési csomag kis- és középvállalkozásoknak

Az előzőekben felsorolt díjcsomagokat is választhatják a nagyobbak amennyiben nekik ez a megfelelő. Az alábbi táblázatainkban azokat a csomagokat soroljuk fel, amelyekhez legalább 3 bevont előfizetés kell.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 13. szombat
Jenõ
28. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem