22 °C Budapest

Itt tényleg 0 forint a percdíj - a T-mobile megcsinálta...

Pénzcentrum
2006. október 26. 16:00

Jelentősen csökkenhetnek a mobiltelefon használatának költségei, amikor a T-mobile piacra dobja a jelenleg kísérleti stádiumban lévő szolgáltatását, a HotSpot@Home-ot, amellyel rövid időn belül wireless kapcsolaton keresztül telefonálhatnak majd az arra előfizetők, úgymond nulla forintos percdíjért.

Jelentősen csökkenhetnek a mobiltelefon használatának költségei, amikor a T-mobile piacra dobja a jelenleg kísérleti stádiumban lévő szolgáltatását, a HotSpot@Home-ot, amellyel rövid időn belül wireless kapcsolaton keresztül telefonálhatnak majd az arra előfizetők, úgymond nulla forintos percdíjért.

A világpiacon is jelentős részesedéssel rendelkező T-mobile újonnan kifejlesztett szolgáltatásának kiterjesztése még az Egyesült Államok területére nézve is bizonytalan. De reménykedhetünk benne, hogy a piac telítődésével és a mobilkultúra változásával néhány éven belül nálunk is megjelenhet a rendszer, amelyet egyelőre csakis Seattle egyes részeinek lakói élvezhetnek.

A szolgáltatás, amellyel úgy válik teljessé a beltéri lefedettség, és megkapjuk a hang-, adat-, videó- és mobil szolgáltatást egyszerre, hogy közben a költségekkel sem kell törődnünk, jelenleg mindösszesen 19,99 dollárba (4128 forintba) kerül, de a tervek szerint az ára a későbbiekben sem fog 39,99 dollár (8258 forint) fölé emelkedni.

A T-mobile kétéves hűség szerződés esetén a routert ajándékba adja, de a szolgáltatás csupán a Samsung T709 és a Nokia 6136 típusú mobiltelefonok vásárlása esetén vehető igénybe, amelyeknek két éves szerződéssel 49,99 dollár (kb. 10 000 forint), míg egy évessel 99,99 dollárba kerülnek. A T-mobile által biztosított routerek esetében a hangátvitelére helyezték a hangsúlyt, amelyhez automatikusan csatlakoznak a telefonok, akár otthon, akár egy üzlethelységben.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az elemzők szerint, ha a cégóriás vállalkozása sikeres, minden valószínűség szerint gyorsan elterjed majd az új technika, a nagy vállalatok véleményük szerint egyszerűen nem hagyhatják majd figyelmen kívül ezt a lehetőséget.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 20. szombat
Illés
29. hét
Július 20.
A Hold napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem