Itt tényleg 0 forint a percdíj - a T-mobile megcsinálta...

Pénzcentrum
2006. október 26. 16:00

Jelentősen csökkenhetnek a mobiltelefon használatának költségei, amikor a T-mobile piacra dobja a jelenleg kísérleti stádiumban lévő szolgáltatását, a HotSpot@Home-ot, amellyel rövid időn belül wireless kapcsolaton keresztül telefonálhatnak majd az arra előfizetők, úgymond nulla forintos percdíjért.

Jelentősen csökkenhetnek a mobiltelefon használatának költségei, amikor a T-mobile piacra dobja a jelenleg kísérleti stádiumban lévő szolgáltatását, a HotSpot@Home-ot, amellyel rövid időn belül wireless kapcsolaton keresztül telefonálhatnak majd az arra előfizetők, úgymond nulla forintos percdíjért.

A világpiacon is jelentős részesedéssel rendelkező T-mobile újonnan kifejlesztett szolgáltatásának kiterjesztése még az Egyesült Államok területére nézve is bizonytalan. De reménykedhetünk benne, hogy a piac telítődésével és a mobilkultúra változásával néhány éven belül nálunk is megjelenhet a rendszer, amelyet egyelőre csakis Seattle egyes részeinek lakói élvezhetnek.

A szolgáltatás, amellyel úgy válik teljessé a beltéri lefedettség, és megkapjuk a hang-, adat-, videó- és mobil szolgáltatást egyszerre, hogy közben a költségekkel sem kell törődnünk, jelenleg mindösszesen 19,99 dollárba (4128 forintba) kerül, de a tervek szerint az ára a későbbiekben sem fog 39,99 dollár (8258 forint) fölé emelkedni.

A T-mobile kétéves hűség szerződés esetén a routert ajándékba adja, de a szolgáltatás csupán a Samsung T709 és a Nokia 6136 típusú mobiltelefonok vásárlása esetén vehető igénybe, amelyeknek két éves szerződéssel 49,99 dollár (kb. 10 000 forint), míg egy évessel 99,99 dollárba kerülnek. A T-mobile által biztosított routerek esetében a hangátvitelére helyezték a hangsúlyt, amelyhez automatikusan csatlakoznak a telefonok, akár otthon, akár egy üzlethelységben.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 23 029 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MBH Bank 23 274 forintos törlesztőt (THM 14,56%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az elemzők szerint, ha a cégóriás vállalkozása sikeres, minden valószínűség szerint gyorsan elterjed majd az új technika, a nagy vállalatok véleményük szerint egyszerűen nem hagyhatják majd figyelmen kívül ezt a lehetőséget.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 2. péntek
Kármen, Anita
22. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?