31 °C Budapest

Jön az útdíj, a lakosság fizeti

Pénzcentrum
2006. november 16. 06:50

A teherfuvarozók a lakossággal fogják megfizettetni az útdíjat, ha azt bevezetik az autóutakon is, ahogyan a kormány tervezi.

A fuvarozók sportszerűtlennek tartják azt, hogy ugyan a kormány átadott nekik egy tervezetet véleményezésre még szeptemberben, ebben azonban még nem szerepelt az, hogy a 3,5 tonnát meghaladó járműveknek a főutakon is útdíjat kell fizetniük - hangzott el az Inforadióban.

Épp ezért a szervezet a szabályozás részleteit sem ismerik. Szakértők szerint azonban az útdíjat úgy is be lehet vezetni, hogy az a hazai vállalkozások versenyképességét javítsa. Ellenkező esetben ugyanis a terheket továbbhárítják a lakosságra.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?