28 °C Budapest

Árcsökkenés a DigiTV-nek köszönhetően

Pénzcentrum
2006. október 24. 10:30

Az első tervek szerint hetvenezres ügyfélkörre számított hazánkban a DigiTV magyar leánycége, az EMKTV Kft., azonban február óta már több, mint 168 ezer előfizetőt szerzett a szolgáltató, így a terv is kétszázezerre módosult - írja a Magyar Hírlap.

Az első tervek szerint hetvenezres ügyfélkörre számított hazánkban a DigiTV magyar leánycége, az EMKTV Kft., azonban február óta már több, mint 168 ezer előfizetőt szerzett a szolgáltató, így a terv is kétszázezerre módosult - írja a Magyar Hírlap.

Az új szolgáltató inkább a kispénzű ügyfeleket célozza meg, az alapcsomag havi 2 700 forintba kerül, de kétéves hűségnyilatkozattal az első évben elengedik az előfizetési díjat. Ugyanakkor meg kell vásárolni a jelátalakító berendezést, és a parabolaantennát, amelyek 21 600 forintba kerülnek.

A versenytársak kezdetben minden lehetséges módon megpróbálták megakadályozni az ügyfélszerzést, de Sárai Endre, az EMKTV Kft. ügyvezető igazgatója szerint a félelmek alaptalannak bizonyultak, mivel a szolgáltatás leginkább a vidéki fehér foltokat fedi be. A legtöbb ügyfelet Kelet-Magyarországon, Dél-Dunántúlon tudta megszerezni a DigiTV, a leggyengébben pedig Északnyugat-Dunántúlon szerepelt.

A UPC kommunkációs igazgatója, Szűcs László szerint a DigiTV elfér a piacon, hiszen a UPCDirect, és a kábeltelevíziós szolgáltatásuk is más szegmenst céloz meg, prémium szolgáltatásokkal (például 5.1-es házimozihang), ráadásul ez a terület telítődni látszik.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Ugyanakkor árcsökkentésre is szükség van a piacon az ügyfelek megtartása érdekében, az Antenna Digital szintén egy éves díjmentes időszakot kínál két csomagja esetében. A UPC ősztől induló akciójában pedig ötezer forint helyett havi 3 990 forintért kínálja majd a legtöbb csatornát tartalmazó csomagját.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?