33 °C Budapest

Árcsökkenés a DigiTV-nek köszönhetően

Pénzcentrum
2006. október 24. 10:30

Az első tervek szerint hetvenezres ügyfélkörre számított hazánkban a DigiTV magyar leánycége, az EMKTV Kft., azonban február óta már több, mint 168 ezer előfizetőt szerzett a szolgáltató, így a terv is kétszázezerre módosult - írja a Magyar Hírlap.

Az első tervek szerint hetvenezres ügyfélkörre számított hazánkban a DigiTV magyar leánycége, az EMKTV Kft., azonban február óta már több, mint 168 ezer előfizetőt szerzett a szolgáltató, így a terv is kétszázezerre módosult - írja a Magyar Hírlap.

Az új szolgáltató inkább a kispénzű ügyfeleket célozza meg, az alapcsomag havi 2 700 forintba kerül, de kétéves hűségnyilatkozattal az első évben elengedik az előfizetési díjat. Ugyanakkor meg kell vásárolni a jelátalakító berendezést, és a parabolaantennát, amelyek 21 600 forintba kerülnek.

A versenytársak kezdetben minden lehetséges módon megpróbálták megakadályozni az ügyfélszerzést, de Sárai Endre, az EMKTV Kft. ügyvezető igazgatója szerint a félelmek alaptalannak bizonyultak, mivel a szolgáltatás leginkább a vidéki fehér foltokat fedi be. A legtöbb ügyfelet Kelet-Magyarországon, Dél-Dunántúlon tudta megszerezni a DigiTV, a leggyengébben pedig Északnyugat-Dunántúlon szerepelt.

A UPC kommunkációs igazgatója, Szűcs László szerint a DigiTV elfér a piacon, hiszen a UPCDirect, és a kábeltelevíziós szolgáltatásuk is más szegmenst céloz meg, prémium szolgáltatásokkal (például 5.1-es házimozihang), ráadásul ez a terület telítődni látszik.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Ugyanakkor árcsökkentésre is szükség van a piacon az ügyfelek megtartása érdekében, az Antenna Digital szintén egy éves díjmentes időszakot kínál két csomagja esetében. A UPC ősztől induló akciójában pedig ötezer forint helyett havi 3 990 forintért kínálja majd a legtöbb csatornát tartalmazó csomagját.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 21. péntek
Alajos, Leila
25. hét
Június 21.
A zene ünnepe
Június 21.
Jóga világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem