Árcsökkenés a DigiTV-nek köszönhetően

Pénzcentrum
2006. október 24. 10:30

Az első tervek szerint hetvenezres ügyfélkörre számított hazánkban a DigiTV magyar leánycége, az EMKTV Kft., azonban február óta már több, mint 168 ezer előfizetőt szerzett a szolgáltató, így a terv is kétszázezerre módosult - írja a Magyar Hírlap.

Az első tervek szerint hetvenezres ügyfélkörre számított hazánkban a DigiTV magyar leánycége, az EMKTV Kft., azonban február óta már több, mint 168 ezer előfizetőt szerzett a szolgáltató, így a terv is kétszázezerre módosult - írja a Magyar Hírlap.

Az új szolgáltató inkább a kispénzű ügyfeleket célozza meg, az alapcsomag havi 2 700 forintba kerül, de kétéves hűségnyilatkozattal az első évben elengedik az előfizetési díjat. Ugyanakkor meg kell vásárolni a jelátalakító berendezést, és a parabolaantennát, amelyek 21 600 forintba kerülnek.

A versenytársak kezdetben minden lehetséges módon megpróbálták megakadályozni az ügyfélszerzést, de Sárai Endre, az EMKTV Kft. ügyvezető igazgatója szerint a félelmek alaptalannak bizonyultak, mivel a szolgáltatás leginkább a vidéki fehér foltokat fedi be. A legtöbb ügyfelet Kelet-Magyarországon, Dél-Dunántúlon tudta megszerezni a DigiTV, a leggyengébben pedig Északnyugat-Dunántúlon szerepelt.

A UPC kommunkációs igazgatója, Szűcs László szerint a DigiTV elfér a piacon, hiszen a UPCDirect, és a kábeltelevíziós szolgáltatásuk is más szegmenst céloz meg, prémium szolgáltatásokkal (például 5.1-es házimozihang), ráadásul ez a terület telítődni látszik.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 127 668 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,01% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,15%; a K&H Banknál 9,23%,  az Erste Banknál pedig 9,63%; míg a MagNet Banknál 9,71%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit  is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Ugyanakkor árcsökkentésre is szükség van a piacon az ügyfelek megtartása érdekében, az Antenna Digital szintén egy éves díjmentes időszakot kínál két csomagja esetében. A UPC ősztől induló akciójában pedig ötezer forint helyett havi 3 990 forintért kínálja majd a legtöbb csatornát tartalmazó csomagját.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

NAPTÁR
Tovább
2023. június 5. hétfő
Fatime
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?