32 °C Budapest

Csak egy sms és sokkal olcsóbb a benzin!

Pénzcentrum
2006. október 5. 06:50

Ön nyert! Ez az a mondat, amit az sms-es nyereményjátékban résztvevők oly nagyon szeretnének látni, de csak nagyon keveseknek adatik meg a lehetőség, hogy boldogságban úszva olvashassák ezt a két aprócska szóból álló mondatot, miközben azt találgatják vajon mit is nyertek. Most itt az alkalom, hogy valóban nyerjünk valamit az "sms-eken" csak sajnos nem nekünk, hanem az angol autósoknak.


A www.fuelsearch.com weboldalra ellátogatók különleges szolgáltatásban részesülhetnek, ha regisztrálnak: sms-t kaphatnak arról, hogy 10 mérföldes (kb. 16 km-es) körzetben hol tankolhatják meg legolcsóbban a kocsijukat. A szolgáltatás szellemi atyja, Kevin Miller szerint ezzel az egyelőre egyedülálló módszerrel az angol felhasználók akár 150 fontot (61,480 forintot) is megspórolhatnak évente.

Mindehhez a regisztráláson kívül nem kell mást tenniük, mint befizetni a havi 1,20 fontos (500 forintos) belépési díjat, és az sms-enként felszámított 25 pennyt (103 forintot), és máris záporoznak az sms-ek a naponta frisített adatbázisból.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?