14 °C Budapest

Csak egy sms és sokkal olcsóbb a benzin!

Pénzcentrum
2006. október 5. 06:50

Ön nyert! Ez az a mondat, amit az sms-es nyereményjátékban résztvevők oly nagyon szeretnének látni, de csak nagyon keveseknek adatik meg a lehetőség, hogy boldogságban úszva olvashassák ezt a két aprócska szóból álló mondatot, miközben azt találgatják vajon mit is nyertek. Most itt az alkalom, hogy valóban nyerjünk valamit az "sms-eken" csak sajnos nem nekünk, hanem az angol autósoknak.


A www.fuelsearch.com weboldalra ellátogatók különleges szolgáltatásban részesülhetnek, ha regisztrálnak: sms-t kaphatnak arról, hogy 10 mérföldes (kb. 16 km-es) körzetben hol tankolhatják meg legolcsóbban a kocsijukat. A szolgáltatás szellemi atyja, Kevin Miller szerint ezzel az egyelőre egyedülálló módszerrel az angol felhasználók akár 150 fontot (61,480 forintot) is megspórolhatnak évente.

Mindehhez a regisztráláson kívül nem kell mást tenniük, mint befizetni a havi 1,20 fontos (500 forintos) belépési díjat, és az sms-enként felszámított 25 pennyt (103 forintot), és máris záporoznak az sms-ek a naponta frisített adatbázisból.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?