Gyurcsányra majdnem rázuhant egy repülőgép

Pénzcentrum
2006. június 22. 06:50

Történt pedig mindez a miniszterelnöki eskületétel alatt. Miközben Gyurcsány Ferenc átélte az ünnepélyes pillanatot, Tamás fia egy papírrepülővel megpróbálta eltalálni a papát. Szerencsére az anyai szigor ezt még időben megakadályozta - derült ki a miniszterelnök legfrissebb blog bejegyzéséből.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Történt pedig mindez a miniszterelnöki eskütétel alatt. Miközben Gyurcsány Ferenc átélte az ünnepélyes pillanatot, Tamás fia egy papírrepülővel megpróbálta eltalálni a papát. Szerencsére az anyai szigor ezt még időben megakadályozta - derült ki a miniszterelnök legfrissebb blog bejegyzéséből.

"A miniszterelnökké válás ünnepi pillanatai gyorsan elmúlnak és a hétköznapok mentesek az emelkedettségtől, a pátosztól... az bizony meglehetősen kemény munka. Csak azért nem használom, hogy robot, mert talán félreértenék. Az ünnepi pillanatok olyanok, mint például az eskütétel."

Gyurcsány Ferenc csatolt a bejegyzéshez egy fényképet, amely az eskütételen készült, nem egészen két héttel ezelőtt. A páholyban Klára és a gyerekek ülnek. "Tamást nem nagyon hatja meg a pillanat ünnepélyessége: egy papírlapból repülőt hajtogatott. A fénykép azt a pillanatot ábrázolja, amikor Tamás úgy gondolja, hogy a repülőgépet felemeli az asztalkáról, és szándékai szerint bedobja az ülésterembe. Klára hirtelen odanyúl, hogy azért ez mégsem való, hogy ezt nem szabad, és nem illik csinálni. Tamás arcát látva, gyanítom, hogy Ő ezt jó mókának találta volna. Talán nem is pontosan érti, hogy miért kell olyan nagy faksznit csinálni abból, hogy a Papa éppen most esküszik fel miniszterelnöknek."

"De végül a szigorú Anya képes volt megőrizni a rendet, hozzáteszem, Tamás ezt nagyon nem vette zokon."

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 9. csütörtök
Natália
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 8. 20:39