1 °C Budapest

Gyurcsányra majdnem rázuhant egy repülőgép

Pénzcentrum
2006. június 22. 06:50

Történt pedig mindez a miniszterelnöki eskületétel alatt. Miközben Gyurcsány Ferenc átélte az ünnepélyes pillanatot, Tamás fia egy papírrepülővel megpróbálta eltalálni a papát. Szerencsére az anyai szigor ezt még időben megakadályozta - derült ki a miniszterelnök legfrissebb blog bejegyzéséből.

Történt pedig mindez a miniszterelnöki eskütétel alatt. Miközben Gyurcsány Ferenc átélte az ünnepélyes pillanatot, Tamás fia egy papírrepülővel megpróbálta eltalálni a papát. Szerencsére az anyai szigor ezt még időben megakadályozta - derült ki a miniszterelnök legfrissebb blog bejegyzéséből.

"A miniszterelnökké válás ünnepi pillanatai gyorsan elmúlnak és a hétköznapok mentesek az emelkedettségtől, a pátosztól... az bizony meglehetősen kemény munka. Csak azért nem használom, hogy robot, mert talán félreértenék. Az ünnepi pillanatok olyanok, mint például az eskütétel."

Gyurcsány Ferenc csatolt a bejegyzéshez egy fényképet, amely az eskütételen készült, nem egészen két héttel ezelőtt. A páholyban Klára és a gyerekek ülnek. "Tamást nem nagyon hatja meg a pillanat ünnepélyessége: egy papírlapból repülőt hajtogatott. A fénykép azt a pillanatot ábrázolja, amikor Tamás úgy gondolja, hogy a repülőgépet felemeli az asztalkáról, és szándékai szerint bedobja az ülésterembe. Klára hirtelen odanyúl, hogy azért ez mégsem való, hogy ezt nem szabad, és nem illik csinálni. Tamás arcát látva, gyanítom, hogy Ő ezt jó mókának találta volna. Talán nem is pontosan érti, hogy miért kell olyan nagy faksznit csinálni abból, hogy a Papa éppen most esküszik fel miniszterelnöknek."

"De végül a szigorú Anya képes volt megőrizni a rendet, hozzáteszem, Tamás ezt nagyon nem vette zokon."

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 27. péntek
Angelika
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?