Dagad a botrány a Juventusnál! - Jól kerestek a csalók...

Pénzcentrum
2006. május 11. 16:00

Az olasz focit körülvevő botrány tovább dagad: tegnap kiderült, hogy a Juventus vezérigazgatója, Antonio Giraudo után számviteli cslás miatt nyomoznak. A torinói hatóságok elárulták, az átigazolási ügyeket érintő nyomozás már egy jó ideje tart.


A jelenleg listavezető Juventusnál korántsem ez az egyetlen kényes ügy: az ügyvezető, Luciano Moggi üzleti tevékenységeit is vizsgálják. A napokban olyan lehallgatott telefonbeszélgetések jelentek meg az olasz sajtóban, melyekben Moggi a labdarúgó szövetség prominens személyeivel beszél a bíróküldésről. Ebben az ügyben már a szövetség is elindította a nyomozást.

Moggi emellet a focihoz kötődő fogadások ügyében is vizsgálat alatt áll és állítólag a fia által vezetett menedzsment cégnél sincs minden rendben. A céghez csaknem 200 játékos és bíró tartozik, így megteremthető a csalások háttere...

A Juventus tulajdonosai egyik vezetőt sem védték meg nyilvánosan, várhatóan csütörtöki igazgatósági ülésükön döntenek sorsuk felől. A labdarúgó szövetség elnöke már lemondott a kiszivárgott telefonbeszélgetések miatt.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 20. csütörtök
Rafael
25. hét
Június 20.
A tapas világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. június 19. 21:09
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem