5 °C Budapest

Dagad a botrány a Juventusnál! - Jól kerestek a csalók...

Pénzcentrum
2006. május 11. 16:00

Az olasz focit körülvevő botrány tovább dagad: tegnap kiderült, hogy a Juventus vezérigazgatója, Antonio Giraudo után számviteli cslás miatt nyomoznak. A torinói hatóságok elárulták, az átigazolási ügyeket érintő nyomozás már egy jó ideje tart.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


A jelenleg listavezető Juventusnál korántsem ez az egyetlen kényes ügy: az ügyvezető, Luciano Moggi üzleti tevékenységeit is vizsgálják. A napokban olyan lehallgatott telefonbeszélgetések jelentek meg az olasz sajtóban, melyekben Moggi a labdarúgó szövetség prominens személyeivel beszél a bíróküldésről. Ebben az ügyben már a szövetség is elindította a nyomozást.

Moggi emellet a focihoz kötődő fogadások ügyében is vizsgálat alatt áll és állítólag a fia által vezetett menedzsment cégnél sincs minden rendben. A céghez csaknem 200 játékos és bíró tartozik, így megteremthető a csalások háttere...

A Juventus tulajdonosai egyik vezetőt sem védték meg nyilvánosan, várhatóan csütörtöki igazgatósági ülésükön döntenek sorsuk felől. A labdarúgó szövetség elnöke már lemondott a kiszivárgott telefonbeszélgetések miatt.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 27. szombat
Virgil
47. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?